SIVA ZONA KOJU ŽELIMO U SVOM DOMU

Pretvorite svoj dnevni boravak u carstvo sivih nijansi

 

Siva možda zvuči bezlično i neutralno ali je vjerojatno upravo ta činjenica predstavljala pravi izazov dizajenrima interijera kada su krenuli useljavati sivu boju u sve prostorije. I to su napravili izuzetno uspješno, siva boja jedna je od kraljica interijera, a uz malo inspiracije s njom možete napraviti čuda. Različite nijanse sive stvaraju mnoštvo različitih ugođaja u interijeru. Kombinacija nijansi. uzoraka i tekstura te dodatak detalja pastelnih boja ili biljaka je dobitna kombinacija za svaki interijer. U nastavku pogledajte kako to izgleda u 14 drugih dnevnih boravaka.

Jarke i neutralne boje savršeno će se uklopiti i unijeti veselu i toplu atmosferu u sivi dnevni boravak. To mogu biti mali dekorativni detalji, kao što su ukrasni jastuci s uzorkom, a mogu biti i veći elementi koji će sav fokus u prostoriji usmjeravati na sebe, kao što su zavjese, tepisi ili komadi namještaja.

Neutralnim nijansama sive dodajte bijelu, istaknite jedan zid u prostoriji slikama ili policom s knjigama i nećete pogriješiti.

Uzorci, tople nijanse narančaste boje i drvo su također pun pogodak kada uređujete interijer u kojem prevladava siva. Kombinacijom jednostavnih drvenih i crnih metalnih elemenata sa sivom i biljaka, dobit ćete pravi industrijski stil. Ako ste više za rustikalni stil, u sivi interijer unesite uzorke i starinski namještaj.

Izvor: idealhome.co.uk

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. travanj 2024 20:06