SVAKA ČAST

"Preuredili smo svoju kupaonicu samostalno zahvaljujući samo YouTube tutorijalima i svi su oduševljeni"

 TikTok - @alicerosebuttery

Alice Rose Buttery objasnila je da je njezinu novu kupaonicu trebalo preurediti pa su ona i njezin partner prionuli na posao. Dijeleći obnovu kupaonice na internetu, Alice je objavila svoj isječak na društvenim mrežama i primijetila: "POV: Potrošiš sav svoj novac na svoj polog pa odlučiš sam napraviti pločice u svojoj novoj kupaonici."

Na početku videa može se vidjeti Aliceina kupaonicu prije obnove, kojoj je očajnički trebalo malo ljubavi (i novog poda).

“Napravili smo sami podne pločice u našoj pomoćnoj prostoriji i WC-u u prizemlju kako bismo uštedjeli [novac] i mislim da je ispalo prilično dobro! Bilo je definitivno lakše nego što sam očekivala kad smo se krenuli! Nabavili smo ove pločice nekoliko tjedana prije nego smo se uselili tako da smo bili spremni za polazak čim dobijemo ključeve. Volim ovaj viktorijanski stil koji dodaje dimenziju prostoru. Otišli smo u dućan i kupili sve što nam je trebalo od ljepila i mase za fugiranje do nazubljene lopatice. Kao potpuni početnici, oslonili smo se na YouTube tutoriale i u tako smo dovršili projekt." - napisala je Alice.

@alicerosebuttery Tiling our flooring ourselves for the first time. We DIYed the floor tiles in our utility room and downstairs toilet to save £££ and I think it turned our pretty well! It was definitely easier than I was expecting once we got the hang of it! #newbuild #newbuildhomes #uknewbuild #diy #diytiling #diyflooring #diyfloortile #floortilesdiy #floortiling #howtotileafloor #victoriantiles #victorianfloortiles #homerenovation #hometransformation #bathroomtransformation #utilityroom #utilityroomideas ♬ bad idea right? - Olivia Rodrigo

Alice je zatim podijelila korak po korak procesa i objasnila: “Brzo vezivanje ljepila znači da se morate brzo kretati. Ovo smo radili nakon posla pa nam je trebalo nekoliko večeri da sredimo prvu sobu. Crna masa za fugiranje definitivno je bila zastrašujući korak jer sam mislila da bi se mogla zalijepiti na pločice. Bilo je potrebno puno brisanja spužvom da se očisti."

Nakon što je kupaonica bila gotova, Alice je zatim pokazala zadivljujući rezultat i nastavila: "Malo boje za završetak prostorija i ovo je konačni rezultat - nije savršen, ali oduševljeni smo prvim pokušajem postavljanja pločica."

Alice je ponosno podijelila pogled izbliza na svoju kupaonicu, koja je dobila potpuno novi život, dok je bila na budžetu.

TikTok isječak, koji je objavljen pod korisničkim imenom @alicerosebuttery, mnoge je očito ostavio jako impresioniranim, jer je brzo prikupio 34.600 pregleda u samo jednom danu.

Korisnici društvenih mreža ostali su zapanjeni DIY poslom, a mnogi su to podijelili u komentarima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 02:09