MR. BEAST

"Preživio sam sedam dana u napuštenom gradu" - najpoznatiji YouTuber u posjetu Hrvatskoj

 MrBeast/YouTube/screenshot

Jedan od najpoznatijih YouTubera na svijetu prije nekoliko mjeseci posjetio je konačno i Hrvatsku. Mr. Beast ili James je još kao tinejdžer počeo snimati za YouTube, a veliku popularnost doživio je 2017. godine. Na njegovim projektima sudjeluje tim od 250 ljudi, a produkcija je na nevjerojatnoj razini. Na Youtube kanalu Mr. Beast ima preko 242 milijuna pretplata što ga čini prvim na listi pojedinaca s najviše pretplatnika, a drugi je po broju pretplatnika od svih Youtube kanala.

Veliki dio svog bogatstva vraća zajednici po čemu je poznat, pa je tako do sada donirao milijune dolara organizacijama koje se bave očuvanjem biljnog svijeta, čišćenjem oceana i slično.

Svrha njegove posjeta Hrvatskoj je bila, naravno, snimanje videozapisa kojeg je objavio na svom kanalu. Mladi gospodin pod imenom Mr. Beast posjetio je ovom prilikom Kupare, a svoj video nazvao ‘‘Preživio sam tjedan dana u napuštenom Gradu", koji je u samo 3 sata skupio 13 milijuna pregleda.

"Ovo je bio jedan od najtežih izazova koje smo ikada napravili", rekao je Mr. Beast.

U videu objašnjava kako je u razrušenom hotelskom kompleksu u Kuparima s ekipom živio i snimao tjedan dana. Istražio je cijeli razrušeni kompleks i pokazao što su radili svaki dan.

"Kad je došao zadnji dan, samo nam je jedna stvar bila na pameti – otići odavde i nikad se više ne vratiti", zaključio je na kraju videa Mr. Beast.

Kako saznajemo posjetitelji su se bili razboljeli nakon što su popili vodu s izvora kod napuštenog kompleksa i snimanje zbog toga prekinuto te je nastavljeno nakon nekoliko dana oporavka. Više o svemu pogledajte u vidozapisu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 07:23