RED DOT NAGRADA

Prijenosno sklopivo kuhalo za vodu: Napravite svoj omiljeni napitak gdje god bili

 C60Design
Kapacitet ovog sklopivog kuhala za vodu pogodnog za putovanja nakon rasklapanja iznosi približno 1,2 litre

Dobitnik prošlogodišnje Red Dot nagrade za dizajn - ‘Folding Kettle for Travel‘ – odnosno prijenosno sklopivo kuhalo za vodu koje je malih dimenzija pokazuje kako su zapravo najgenijalnije stvari jako jednostavne i kada ih susretnete zapitate se zašto ih se nitko nije prije sjetio.

image
C60Design

Sklopivo kuhalo za vodu odlikuje se ravnim linijama u dizajnu koji omogućuje inteligentno otvaranje kuhala. Donji dio pruža mogućnost proširivanja i na taj način stvara kuhalo koje je dovoljno stabilno da stoji okomito na bilo kojoj površini.

"Zbog svoje jedinstvene strukture za pohranjivanje, kapacitet ovog sklopivog kuhala za vodu pogodnog za putovanja nakon rasklapanja iznosi približno 1,2 litre - kaže voditelj tima C60 Design Chu Wenbao za Yanko Design te dodaje – Kuhalo ima tri glavne karakteristike: jednostavan rad, lako skladištenje i minimalističku estetiku. Kompaktan je kada vam je potreban i funkcionalan kada se otvori. Također ima odvojivi kabel koji vam omogućuje spajanje na utičnicu kako biste mogli ugrijati vodu gdje god se nalazili.

image
C60Design

Prijenosno sklopivo kuhalo za vodu izrađeno je od kombinacije plastike otporne na visoke temperature, nehrđajućeg čelika i silikona. Kada se sklopi, zauzima 1/3 prostora običnog kuhala za vodu, postaje tanak poput novčanika pa lako staje u većinu putnih torbi. Kada trebate zagrijati malo vode, jednostavno uključite kuhalo za vodu u utičnici,a potom pritisnete tipku koja se nalazi odmah iznad ručke. Uređaj se automatski isključuje kada se voda zagrije, a izljev koji se smjestio na prednjoj strani ima mogućnost zaključavanja kako ne bi došlo do prolijevanja, a jednako tako vam omogućuje jednostavno izlijevanje vode za pripremu dobre šalice čaja ili kave!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 22:52