Vjerovanje

Privlače sreću i donose zdravlje i novac ukućanima: ove 3 stvari svaki dom treba imati

 /SHUTTERSTOCK

Stručnjaci za Feng shui istaknuli su da ako želite da energija novca teče kroz vaš dom i da s njom nikada nemate problema, trebate učiniti sljedeće.

Koristite žive boje u "poslovnim" dijelovima stana

Tamo gdje sjedite, gdje radite bilo kakav posao u stanu/kući, te zidove obojite u zeleno ili ljubičasto, ili jednostavnije, postavite neki veći predmet u tim bojama. Zelena predstavlja vitalnost i rast, a ljubičasta predstavlja bogatstvo.

image
CIMAROSTI, BRANDO/LIVING4MEDIA

Čuvajte i njegujte svoj novac

Nemojte gužvati novčanice niti ih bacati na stol. Vjerovanje ide ovkao - ako se vi prema novcu odnosite "loše", on će se tako odnositi i prema vama. Zato, uvijek ga držite uredno složenog u novčaniku, u nekoj kuverti ili sefu. Čuvajte i svoje račune, uredno ih stavite u kuvertu ili ladicu, prenosi Krstarica.

image
STEFANIE GREWEL/IMAGESOURCE/PROFIMEDIA/STEFANIE GREWEL/IMAGESOURCE/PROFIMEDIA

Darujte bilo što drugima

Ako vam nedostaje novca, obratite se ljudima oko sebe. Posvetite im svoje vrijeme i pažnju, zahvalite im na svemu što čine za vas kako biste se osjećali dobro. Uspjeh nije samo ako imamo profit, uvijek moramo pronaći pozitivnu stranu svega čak i kada nema dovoljno novca. Kako je novac dio kruga, kada se taj krug ispuni, bit će vam vraćen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 13:12