MADE IN CROATIA

Proizvod domaćeg brenda Pleme: Garnitura Stina inspirirana mediteranskim krajolikom

 Pleme
U potpunosti je izrađena od pjene zahvaljujući čemu će trajati dulje od klasičnih garnitura

Domaći dizajneri Filip Havranek i Kristina Lugonja predstavljaju novi proizvod, garnituru Stina. Nakon što su 2019. predstavili svoj novi projekt, startup Pleme s prvim proizvodima, madracima, nedavno su lansirali i modularnu garnituru Play, a očito ovaj krativni dvojac ne gobi ni sekundu vremena, jer su upravo predstavili i Stinu, garnituru koja privlači pozornost svojim izlomljenim linijama i nekonvencionalnim oblikom.

image
Pleme

- Oskudnost, grubost i istovremena atraktivnost mediteranskog krajolika poslužile su kao polazna točka u dizajnu. Navedeni kontrast je naglašen i na garnituri: razlikom između mekanog materijala i dojma koji ostavlja dodatno se ističe njegova udobnost - opisuju nam dizajneri misao vodilju iza dizajna i dodaju kako principi i odnosi pronađeni u prirodi omogućuju da se Stina ističe u odnosu na klasične garniture.

image
Pleme

Dizajneri Filip Havranek i Kristina Lugonja predstavili su komad namještaja koji će se lako, izgledom i kvalitetom, uklopiti u privatne i poslovne interijere

image
Pleme
image
Pleme

- Ona djeluje poput monolita koji se organski širi u interijer. Stina se jednako dobro prilagođava privatnim i poslovnim interijerima. Bez obzira na nepravilan oblik, njezine dvije najdulje stranice u tlocrtu čine pravi kut, zbog čega će se uklopiti uza zid, kao i u otvoreni prostor - kažu Lugonja i Havranek.

image
Pleme
image
Pleme

Kao i sve Pleme garniture, Stina je u potpunosti izrađena od pjene, zahvaljujući čemu će trajati dulje od klasičnih garnitura. Stina je dizajnirana i proizvedena u Hrvatskoj.

Više o Stini i drugim proizvodima brenda Pleme potražite na www.pleme.eu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. travanj 2024 18:01