ususret Uskrsu

Proljetno slavlje: Uskrsne dekoracije i aranžmani koje i vi možete napraviti već danas

Instagran @newporthome, Instagran @jalmina71
 
 Newport Home Interiors, Anna Lange
Inspirirajte se i prigrlite ovo proljetno slavlje sa stilom s ovih nekoliko elegantnih i tematskih aranžmana

Uskrs obično pada u vrijeme kada temperature počnu rasti i sve počne cvjetati, što ga čini prvim blagdanom u godini kada imate pregršt prelijepog cvijeća na izbor uz pomoć kojega možete uljepšati svoj dom za te posebne dane. Ako je ove godine došao na vas red da budete domaćin za uskršnji doručak ili jednostavno želite osvježiti i oživjeti svoj dom, uskrsni cvjetni aranžman doista je nešto što će podići raspoloženje na vašem druženju.

Inspirirajte se i prigrlite ovo proljetno slavlje sa stilom s ovih nekoliko elegantnih i tematskih aranžmana.

Uz pregršt lijepog cvijeća i mirisa, uvijek dobro dođu i slatkiši, zato je ovaj aramžma kao savršen za cijelu obitelj.

Napravite mali odmak i postignite zanimljivost, osim s cvijećem i zečićima, s neobičnom posudom u koju ćete odložiti svoj aranžman.

Nije nužno da aranžman obiluje hrpom cvijeća da bi bio presladak, kombinirajte boje, materijale i detalje koji asociraju na Uskrs i možete imati savršen ukras na kojem će vam zavidjeti.

Tko kaže da se uskršnji aranžman mora ograničiti na jedna buket ili samo stol. Dajte si oduška i ukrasite cijeli jedan dio s domišljatim sitnicama i još domišljatijim cvijećem.

Ako možda niste ljubitelj cvijeća ili ste alargični ovaj primjer je kao savršen za vas. Nekoliko jednostavnih plakata koji mogu privremeno zamijeniti postojeće fotografije donose pravi dojam Uskrsa u dom. Savršeno su jednostavni, a opet tako posebni.

Odlična kombinacija boja bez previše namjetljivost i nekoliko svježih predivnih cvjetova može preobraziti svaku prostoriju u samo jednom trenu.

Osim svježeg cvijeća granje s pupoljcima jednako tako može označiti ono što Uskrst jest, novi početak. Slobodno se poigrajte s nekoliko grana u vazi i dodajte pokoje dekorativno jaje i neizbježnog zečića i mirni ste.

Najveći je raskoš obično potpuno prirodan i jednostavan. Prelijepo proljetno cvijeće pomalo nehajno postavljeno u jednostavne vaze može biti sve što vam treba.

Ako volite puno cvijeća i sav proljetni raskoš koji dolazi s njim, neka vam ovo bude inspiracijan kako ga dobro stilski iskobinirati da se savršeno uklopi u vaš dom.

Jead pastelni Uskrs je u potpunosti u trendu. S ovakvim izborom nećete pogriješiti.

Prirodni materijali, nekoliko nenametljivih svijeća i buket predivnih tulipana savršeno kombiniraju i ocrtavaju skromnost Uskrsa.

Ako se ne bojite velikih buketa sezonskog cvijeća ovo je možda prava dekoracija za vas. Dodajte još pokoji ukras koji podjsjeća na ovaj blagdan i ispunili ste svoj zadatak.

I za sam kraj, ali ništa manje važno. Uskrs u boho stilu je svakako ono što vam treba ove godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 12:49