NE ZNATE KAMO SA CIPELAMA?

Pronašli smo 10 noviteta idealnih za male stanove

 

Ne znate kamo sa cipelama? Možda samo morate malo kreativnije iskoristiti prostor kojim već raspolažete. Važan dio kreativnog procesa čini odluka je li vam cilj svoju obuću sakriti ili izložiti, a gomila cipela u hodniku u neurednoj hrpi nisu neka sreća svima koji vole urednost, a i potencijalna su opasnost od spoticanja, pa smo uvijek u potrazi za najboljim i najpraktičnijim rješenjem koje će pritom dobro izgledati. Zato smo se malo dali u potragu i pronašli 10 izvrsnih proizvoda za spremanje cipela, idealnih za male prostore, a koje možete kupiti već danas.

Horizontalni stalak za cipele izgleda kao da cipele lebde iznad poda. Cijena: 79,95 USD.

Kutija za cipele s poklopcem izvrsna je za pohranu svih cipela. Cijena: 15,99 USD.

"Držač" cipela koji štedi dragocjen prostor (26,99). S ovim proizvodom možete odmah dobiti dvostruki veći kapacitet za spremanje do deset pari cipela.

Moderno rješenje za spremanje cipela, drži podalje od poda i uklanjanja nered. Cijena: 99,99 USD.

Ova se vješalica za čizme uklapa u većinu ormara i ima dovoljno prostora za smještaj do 10 pari čizama. Ako imate dosta čizmica, ovo bi vam moglo biti super rješenje za sigurni smještaj. Cijena: 39,95 USD.

Interlocking Shoe Organizer čini 16 velikih spremišta. Cijena: 44,95 USD.

Organizator obuće za vrata (31,99 USD). Ova pregledna i pristupačna polica za vrata može primiti čak 18 pari cipela te vam omogućiti brzo lociranje i odabir.

Ove su police dizajnirane za smještaj do 30 pari cipela. Prozračno platno polica dizajnirano je s kontrastnim tamnim rubom, ima čvrst metalni okvir s kukama predviđenim za standardnu šipku ormara. Cijena: 22,99 USD.

Storage Maniac stalak može primiti do 24 para cipela i 3 para čizama, što je dobro rješenje koje štedi prostor. Cijena: 42,99 USD.

Ulazna klupa (81,66 USD). U ovu klupu možete smjestiti cipele i čizme koje će vam stajati uspravno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 23:47