Kopiraj stil

Pronašli smo deset pristupačnih proizvoda koji će vašem dnevnom boravku dati dašak elegancije Meghan Markle

 America‘s Got Talent/NBC
Vojvotkinja od Sussexa svoj neodoljivo ženstveni stil za kojim su poludile žene diljem svijeta, vjerno prenosi i u dizajn interijera

Jedan od najpopularnijih parova današnjice, Meghan Markle i princ Harry, prošle godine su se preselili u svoj novi američki dom u Montecitu, u Santa Barbari u Kaliforniji sa sinom Archiejem. Iako nam je kompletno uređenje njihovog doma još uvijek nepoznanica, svako toliko iskoči neki od detalja koji nas tjera na analize i razmišljanja kako izgleda unutrašnjost ove kraljevske vile za koju je slavni par izdvojio čak 14 milijuna dolara.

Iz video snimki koje su izašle u rujnu prošle godine, kada je Meghan posebnu poruku podrške jednom od finalista američke verzije Supertalenta, možemo jasno vidjeti da je ostala vjerna stilovima koji su krasili njezin dom u ranijim, glumačkim danima, a koji se mogu nazreti u kadru dok vojvotkinja od Sussexa sjedi na bež kauču u dnevnoj sobi.

image
Interijer Meghaninog doma u Torontu
Meghan Markle/Instagram

Ti stilovi uključuju ljubav prema bijelim i svijetlim tonovima, dekoru inspiriranom prirodom, kombiniranju modernog namještaja s pokojim vintage komadima i bilju kojim unosi dašak prirode u interijer.

Dnevni boravak iz kojeg se Meghan obratila Archieju Williamsu je uređen tako da izgleda ugodno, ali vrlo elegantno, s buketom hortenzija, držačima svijeća od kamena, suptilnim jastučićima i mirisnim aromama Diptyque svijeća kojima je par ukrasio i kapelicu St. Georgea u dvorcu Windsor kao i prijemnu dvoranu za vrijeme svog vjenčanja u svibnju 2018. godine.

Na isječku vidimo da popularni par posjeduje i knjigu „A Photographer's Life“, Annie Leibovitz, slavne fotografkinje koja je snimila portrete kraljice Elizabete. Našla se tu i knjiga o fotografu Marcu Homu pred čiji su objektiv stali Michelle Obama, Glenn Close, Ben Affleck i Angelina Jolie.

Na stoliću se nalazi mnoštvo feminističkih knjiga, a na zidu u pozadini možemo vidjeti i tri zanimljive crno bijele grafike.

'Meghan efekt'

Arhitektonskoj industriji, kao i modnoj, poznat je efekt kopiranja trendova, a Meghan je jedna od najvećih ikona koja je uzor brojnim zaljubljenicama u stilske trendove. Kada se prvi put pojavila na sceni, 2016. godine, njezin stil osvojio je i kraljevske promatrače. Iako je Meghan povremeno znala pokazati sklonost prema velikim modnim brendovima kao što su Alexander McQueen, Gucci i Prada, vojvotkinja je dala veliku potporu manje poznatim i neovisnim etiketama. A što god bi ona odijenula, rasprodalo se u rekordnom roku.

Identični utisak Meghan ostavlja i na kreiranje novih trendova kada je u pitanju uređenje interijera i domova. Moramo priznati da smo se već jednom zaljubili u ugodan i sretan stil njezina doma u Torontu i jedva smo dočekali vidjeti kako se njezin osobni stil spaja sa kraljevskim domaćinstvom dok stvara moderan dvorac iz bajke u novom domu u Montecitu.

Našu inspiraciju za kraljevski dizajn pronašli smo u PRIMA trgovinama. Donosimo nekoliko artikala i detalja s kojima i vi svoj dnevni prostor možete učiniti jednako sofisticiranim kao i vojvotkinja od Sussexa, a koji su pristupačni za svaki novčanik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 07:40