SAJAM

Prva europska izložba modularnih i montažnih kuća održava se u Zagrebu

 /Shutterstock
Cilj ove jedinstvene manifestacije je educirati i nadahnuti posjetitelje kako stvoriti održivu budućnost izgradnjom zelenih, energetski učinkovitih i samodostatnih montažnih kuća

Modular Homes Expo 2023, međunarodni sajam montažnih kuća, održava se od 4. do 7. svibnja u Areni Zagreb. Cilj ove jedinstvene i informativne manifestacije je educirati i nadahnuti posjetitelje kako stvoriti održivu budućnost izgradnjom zelenih, energetski učinkovitih i samodostatnih montažnih kuća i smanjiti potrošnju energije.

Izložba montažnih kuća prva je europska izložba koja predstavlja modularne i montažne kuće i druga po veličini u svijetu. Tako se prvi put u Europi okupljaju najbolji proizvođači u industriji radi povezivanja, razmjene ideja i predstavljanja najnovijih proizvoda potencijalnim kupcima i entuzijastima za montažne kuće.

Organizatori ističu kako se montažne kuće brže i jeftinije grade od tradicionalnih kuća, dok u isto vrijeme imaju visokokvalitetne materijale i dizajn. Također pružaju bolju energetsku učinkovitost i značajke održivosti.

Inače, Hrvatska ima industriju od 84 proizvođača montažnih kuća, a izložba će pokazati najnovije modularne i montažne kuće domaćih i stranih tvrtki, ističući upravo učinkovitost, dostupnost i održivost njihovih proizvoda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 12:43