IISKORISTITE PRILIKU!

RASPRODAJA KOJA ĆE VAS ODUŠEVITI Čak tisuću proizvoda za opremanje doma sada je povoljnije i do 70 posto

Rasprodaja traje od 9. do 12. rujna, a uključuje namještaj, posuđe, rasvjetu, kupaonsku opremu, tepihe, tekstil za dom i razne dekoracije

Vivre, najveći online trgovac namještajem, dekoracijama i predmetima za uređenje doma za središnju i istočnu Europu, u povodu nadolazeće jeseni lansira kampanju koja će kupcima u Hrvatskoj omogućiti izbor između čak tisuću proizvoda s popustima do 70 posto.

Legendarna rasprodaja na Vivre.hr online trgovini započet će u ponedjeljak 9. rujna u večernjim satima i trajati do četvrtka 12. rujna. Ova jedinstvena ponuda uključuje namještaj, posuđe, rasvjetu, kupaonsku opremu, tepihe, tekstil za dom i razne dekoracije.

 

- Ove jeseni hrvatskim kupcima želimo ponuditi značajne popuste na bogatu ponudu namještaja i dekoraciji dostupnih na našoj online trgovini, od kojih mogu odabrati one modele koji odgovaraju njihovom stilu. Procjenjujemo da će se prodaja povećati za oko 30 posto u ovom razdoblju. U ova četiri dana velikih popusta očekujemo da će preko 50 posto narudžbi biti iz kategorije namještaja, s naglaskom na sofe i stolice, 30 posto trebao bi generirati tekstil za dom i tepisi, a 20 posto dekoracije - izjavio je Iulian Veghes, potpredsjednik Odjela marketinga Vivrea.

 

Vivreovi stručnjaci za uređenje doma napravili su ovaj povoljan odabir između na Vivre.hr stalno dostupnih više od pet tisuća sofa i fotelja, tri tisuće posteljina i prekrivača, oko osam tisuća tepiha, sedam tisuća rasvjetnih tijela te preko 20 tisuća dekoracija za dom i vrt.

Ova jedinstvena ponuda istovremeno će biti dostupna u svih 9 zemalja u kojima je Vivre prisutan, a to su uz Hrvatsku i Rumunjska, Bugarska, Mađarska, Slovačka, Slovenija, Češka, Poljska i Grčka.

 

Više informacija o ovoj legendarnoj rasprodaji možete pronaći na službenim stranicama Vivre.hr online trgovine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. veljača 2021 18:38