ZABAVNA MAGIJA

Razredbeni klobuk iz Harryja Pottera fora je ukras za dječju sobu, a uz to i govori

 LEGO/FERRARI/PROFIMEDIA/LEGO/FERRARI/PROFIMEDIA

Obožavatelji Harryja Pottera bit će oduševljeni novim Lego setom na temu najpoznatijeg malog čarobnjaka na svijetu. Riječ je o čuvenom Razredbenom klobuku, magičnom šeširu koji raspoređuje učenike u jedan od četiri doma u Hogwartsu - među Gryffindore, Ravenclawe, Slytheryine i Hufflepuffe.

image
LEGO/FERRARI/PROFIMEDIA/LEGO/FERRARI/PROFIMEDIA

Tijekom velikog banketa, učenici prve godine Hogwartsa poredaju se u red, a profesorica McGonagall ih proziva po abecedi kako bi bili raspoređeni. Prozvani učenik sjeda na stolicu na sredini Velike dvorane i stavlja Razredbeni klobuk na glavu. On ima moć da pregleda misli, sposobnosti i budućnost učenika. Tako je rekao Harryyu Potteru da je pametan, hrabar i odlučan te da bi se najbolje snašao u Slytherinu, ali je poštovao Harryjeve želje pa ga je rasporedio u Gryffindore.

image
LEGO/FERRARI/PROFIMEDIA/LEGO/FERRARI/PROFIMEDIA

Ovaj Lego set sastoji se od 561 kocke, a ima i skrivenu zvučnu kutiju koja izgovara 31 različitu frazu, kako bi obožavatelje koji stave šešir na glavu magično rasporedili u jednu od četiri doma u Hogwartsu. Odlična zabava za obitelj i prijatelje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 11:41