Nemate vremena?

Revolucionarna usluga: Virtual Stylist - prva usluga stilističkog online savjetovanja u Hrvatskoj

Modna stilistica Ivana Pavić
Ne znate gdje što kupiti i potražiti te želite savjet stručnjaka? Virtual Stylist će to učiniti za Vas!

Revolucionarna usluga koja omogućava stilističke usluge i olakšava shopping iz udobnosti vlastitog doma

Virtual Stylist je jedinstvena usluga čiji je glavni cilj pomoći ljudima oko potrage za savršenom modnom kombinacijom, ali i odbaciti predrasude kako su modni stilisti rezervirani isključivo za celebritysvijet. Iza ove ideje stoji modna stilistica Ivana Pavić, dobro poznato ime na hrvatskoj modnoj sceni. “U svom dosadašnjem radu susretala sam se s puno ljudi van modne, showbizz i event industrije koji su me s velikim zanimanjem ispitivali o mome poslu i u većini slučajeva razgovor bi se završio na tome da i oni žele i trebaju uslugu stilista u svom svakodnevnom životu, no iz straha i neznanja sve bi ostalo na riječima i pokojem usputnom savjetu.”

image
Modna stilistica Ivana Pavić

Nemate vremena? Više preferirate online kupnju od one fizičke? Želite unaprijediti svoj modni stil i dobiti konkretno isplanirane outfite sukladno prigodi i vašoj tjelesnoj građi? Ne znate gdje što kupiti i potražiti te želite savjet stručnjaka? Virtual Stylist će to učiniti za Vas!

image
Visual Stylist

Cilj ove usluge je svim ljudima približiti stilističke usluge i olakšati im izbor odjeće za svakodnevne obaveze i posebne prigode. Također usluga je cjenovno prihvatljivija od stilističkog savjetovanja uživo te nema lokacijskog i vremenskog ograničenja.

Puno je žena, ali i muškaraca koji se oblače neadekvatno svojoj tjelesnoj građi, masi, visini i često pogrešnim kombiniranjem odjeće i modnih dodataka sebi naprave dodatni problem te si primjerice dodatno skrate figure ili pak sakriju dijelove tijela koje bi trebali otkriti. Važno je shvatiti činjenicu da nismo robovi odjeće, nego da ona nama služi. I dalje živimo u svijetu gdje je vizualni dojam prvi kontakt koji se ostvaruje i zašto ga ne učiniti najboljim mogućim.

image
Visual Stylist

Visual Stylist namijenjen je svima onima koji žele savjet profesionalca, poboljšati svoje modne odabire ili ih promijeniti iz korijena. Visual Stylist štedi vrijeme koje biste inače potrošili lutanjem po trgovinama ili webshopovima i servira pred vas gotove modne kombinacije koje vi odlučujete hoćete li i kada kupiti.

image
Visual Stylist

Ovu uslugu možete naručiti na sljedećoj web lokaciji www.ivanapavic.com, gdje vas čekaju detaljne informacije kako usluga funkcionira kao i koraci samog naručivanja usluge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 19:27