GROHE IMA NOVOSTI

Rituali kupanja traju dulje uz ove dvije nove linije keramike

Nakon izvrsne Bau Ceramic, nagrađivani dizajnerski tim iz GROHE-a donosi dvije nove linije kupaonske keramike koje su odsad dostupne i u Hrvatskoj - 'Euro Ceramic' i 'Cube Ceramic'.

Ako volite meke zaobljene oblike, a od svoje kupaonice očekujete opuštajući wellness ugođaj, birajte GROHE 'Euro Ceramic' liniju. Ona će pretvoriti male i velike kupaonice u inovativne dizajnerske prostore, čak i za one estetski najzahtjevnije.

S druge strane ljubitelji čistih linija i ravnih oblika koji iznad svega žele modernu kupaonicu koja odiše stilom odabrat će novi GROHE 'Cube Ceramic'. Oblici naglašenih kutova pretvaraju sanitarne prostorije privatnih stanova ili poslovnih i javnih prostora u minimalistički oblikovane prostore bez kompromisa.



Ova tvrtka sa sjedištem u Japanu, inspiraciju crpi iz svoje stoljetne tradicije – rituala kupanja. Stoljeća su prošla, tehnologije su napredovale, no ritual je ostao isti, a on zahtjeva kupaonicu kao mjesto spokoja, oazu mira i ljepote.



Na tragu ove filozofije GROHE-ov nagrađivani kreativni tim dizajnirao je umivaonike, toalete i bidee novih linija 'Cube Ceramic' i 'Euro Ceramic' koje se stilski vežu uz već postojeće linije kupaonske opreme kao što su slavine i tuševi s kojom čine logičnu, zaokruženu i besprijekorno balansiranu cjelinu.

Ova estetski promišljena rješenja zajedno čine dobar spoj filozofije, dizajna i funkcionalnosti. Osim toga njemački su stručnjaci svaki proizvod tehnički testirali u tri kategorije: jednostavna instalacija, dovoljno prostora za optimalnu udobnost korisnika te izbjegavanje prskanja vode prilikom pranja ruku.


Aplikacija PerfectMatch za online uređenje
Idealne komade za svoju novu oazu stila možete iskombinirati u virtualnoj prodavaonici 'SmartMatch'. Web stranica tu je polazišna točka i virtualna trgovina za odabir idealnog rješenja za kupaonicu na zaslonu računala. Cilj aplikacije: jednostavan odabir iz asortimana Grohe opreme, koja je plasirala tu aplikaciju upravo za svoje korisnike.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 21:26