IZ BRENDA LE CREUSET

Romantična kolekcija posuđa koja može biti savršeni poklon za Valentinovo

 Le Creuset
Nova kolekcija posuđa za Valentinovo poznatog francuskog brenda sve je zaludila, a može vam poslužiti i kao inspiracija za poklon

Valentinovo samo što nije stiglo, a vi još nemate ideju što kupiti svojoj omiljenoj osobi? Ne brinite, imamo rješenje. Le Creuset poznati je francuski brend koji nas nikad ne razočara svojim kolekcijama posuđa pa tako to nije napravio ni ovog puta. Nakon iznimno uspješne zimske ponude kuhinjskog asortimana, Le Creuset se vraća s najnovijom kolekcijom srcolikog posuđa koje oduzima dah već na prvi pogled i tematski se 'oslanja' na Valentinovo.

Divnu kolekciju posuđa predstavljenu povodom nadolazećeg Valentinova Le Creuset je najavio već početkom prošle godine, a zbog iznimne popularnosti istu kolekciju suodlučili lansirati i ove godine. I to u najbolje moguće vrijeme!

Romantičan srcoliki asortiman posuđa uključuje lonce te posude različitih veličina, ali i boja koje oduševljavaju svojim dizajnom, a ujedno mogu biti i idealan poklon za vašu dragu osobu. Više o ponudi možete pronaći ovdje.

Izvor i foto: Le Creuset

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 16:11