DOBAR PARTNER

Romantične snježne grane, češeri, cimet, grane bora i imela: Šik kolekcija adventskih vijenaca

Darko Tomaš/Cropix
Ove godine u trgovini Dobar partner osmislili su adventske vijence napravljene od umjetnih materijala, prije svega borovih grančica

Nezaobilazna praksa za blagdane svakako je preigodno ukrašavanje doma. Svatko ima svoju strategiju, način i stil, a jedno od mjesta koje se u ovo doba godine rado posjećuje jest trgovina Dobar partner, u kojoj možete pronaći baš sve od božićnih dekoracija. Ove godine osmislili su adventske vijence napravljene od umjetnih materijala, prije svega borovih grančica.

image
Darko Tomaš/Cropix

- To nam pruža mogućnost da grane budu snježne, što je vrlo romantično. Dodali smo pokoji češer, a možemo staviti i štapiće cimeta koje obavijemo ukrasnom žicom i učvrstimo u vjenčić. Ovaj smo put koristili neutralne baze, zelenu i srebrnu, što je vrlo zahvalno za kombiniranje s ostalim dodacima, napose svijećama, a i ostalim dekorativnim elementima - ispričala je vlasnica Jasna Degoricija i dodala kako je vijence poput njihovih vrlo lako napraviti samostalno u kućnoj izvedbi.

image
Darko Tomaš/Cropix

- Ako koristite posudu, svakako vam treba spužva koje će biti čvrsta podloga. Ako imate tanjur, na njega stavljate vijenac koji je atraktivan sam za sebe. U njega umećemo grančice bora, imele i ostalih četinjača. Uvijek dobro dođe pokoji sjajni element kao što je kuglica ili neki drugi simbol Božića - istaknula je.

image
Darko Tomaš/Cropix

Više informacija potražite na njihovoj web stranici www.dobarpartner.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 06:01