Nova kolekcija

Sada Banana Republic prodaje namještaj, rasvjetu i dekor koji ćete poželjeti za svoj dom

 BR HOME/
Nakon uspješnog lansiranja tekstila ranije ove godine, Banana Republic upravo je lansirala proširenu kolekciju za dom

Sada je dostupan online i bit će u odabranim trgovinama diljem SAD-a do kraja rujna.

BR Home proširenje dotaknut će gotovo svaku prostoriju u kući, od spavaće sobe i dnevnog boravka do blagovaonice i šire. Pronaći ćete sve, od većih komada namještaja i rasvjete do tekstila i ukrasnih dodataka - uključujući vaze - sve na modernim temeljima i kvalitetom po kojoj je marka već dobro poznata. Možete očekivati luksuzne materijale s klasičnom privlačnošću - sjetite se francuskog hrasta, mramora, mesinga, pamučnog kašmira i organskog pamuka - iz zajednica obrtnika.

image
BR HOME/

Estetski će biti nešto svakoga s obzirom na to da uključuje tri linije: "Textured Modern", "Classic Chic" i "Explore". Sa svojim čistim linijama i mješovitim materijalima, "Textured Modern" govorit će jezikom minimalista, dok će "Classic Chic" biti malo tradicionalniji. Predmeti "Explore" bit će posvećeni zanatskoj izradi i organskim neutralnim materijalima koji su umirujući u domu.

image
BR HOME/

Posebno se ističe linija "Stinson", koja se sastoji od tapeciranih garnitura, "Marquis and Savannah Collections", koje sadrže blagovaonski namještaj izrađen od europskog hrasta. “Atlas Maroccan Rugs Collection” i “Nova Collections” također se ističu. Pronaći ćete ručno vezane vunene tepihe s uzorcima baštine uz ručno valjane, ručno izrađene lustere od glinenih perli koje su izradile vješte kreatorice.

image
BR HOME/

Cijene kolekcije počinju od 150 dolara i kreću se do 5000 dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. svibanj 2024 09:19