DOBRA PRILIKA

Samo danas na novootvorenom H&M Home odjelu ne propustite primamljivo iznenađenje

 Ustupljene fotografije
U preuređenoj trgovinu u Arena Centru nudi se popust od 20 posto i pakiranje poklona za sve kupnje uz zvuke blagdanskog DJ seta

H&M, renomirani modni trgovac, obilježio je značajnu prekretnicu velikim ponovnim otvaranjem svoje novouređene trgovine u Arena Centru u Zagrebu u petak, 15. prosinca. Preuređena trgovina predstavila je najnoviju zimsku kolekciju, te dugo očekivani i prvi H&M Home odjel u Hrvatskoj - savršeno odredište za uređenje doma i blagdansko darivanje.

image
Ustupljene fotografije
image
Ustupljene fotografije

Proslavljajući dugo iščekivano ponovno otvaranje, H&M je poželio dobrodošlicu modnim entuzijastima i ljubiteljima uređenja doma posebnom ponudom od -20 % popusta na artikl po njihovom izboru, koja vrijedi samo za petak, 15. prosinca. Dodatno, svim kupcima na raspolaganju je jedinstvena usluga pakiranja poklona za sve kupnje, uz zvuke posebnog blagdanskog DJ seta za pojačanje blagdanskog ugođaja.

image
Ustupljene fotografije
image
Ustupljene fotografije

Najveća novost tijekom velikog ponovnog otvaranja bio je elegantni i prozračni H&M Home odjel, koji se sada može pohvaliti vlastitim namjenskim ulazom, povećavajući ekskluzivnost kupovnog iskustva. Unutar ovog prostranog odjela posjetitelji su se susreli s bogatim izborom blagdanskih ukrasa, asortimanom za uređenje doma i posuđem. Izložbeni elementi pažljivo vode posjetitelje kroz raznoliku ponudu stilskih i pristupačnih artikala, uključujući udobne deke, dječju odjeću i elegantno posuđe.

image
Ustupljene fotografije
image
Ustupljene fotografije
image
Ustupljene fotografije

Ovaj dobro organizirani prostor ne samo da je poslužio kao izvor inspiracije, već je također pružio prikladno odredište za kupovinu za kupce koji traže ideje za blagdanske darove i blagdansko dekoriranje doma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. ožujak 2024 12:41