NE PROPUSTITE

Samo u nedjelju (17.6.) uz Jutarnji list novi broj magazina D&D!

 

Znate li što imaju zajedničko Amazon, Apple, Disney, Google, Nirvana, Ramonesi i Buddy Holly? Svi su svoj nevjerojatni put počeli na sličnom mjestu. U garaži!


Upravo to je i glavna tema kojom se bavimo u ovom broju, ali ovaj put nećemo se posvetiti limenim ljubimcima već garažama koje su prenamijenjene u nešto drugo: životni prostor, apartmane za najam, glazbeni studio ili pak umjetnički atelje! Uz naše stručne suradnike, arhitekte, pravnike i građevinare donosimo vam baš sve što trebate znati ako želite svoju garažu prenamijeniti u nešto drugo, a posjetili smo i čak devet sjajnih primjera u regiji koji će vas oduševiti sjajnim transformacijama.

Uz njih, vodimo vas i u dva divna interijera: opuštajuću kuću za odmor Laganini u Samoboru i stan u obiteljskoj kući na otoku Čiovu jedne od najboljih domaćih Instagram blogerica, Anite Radić s profila @simplicity_with_annie_decor.

Tu su i naše stalne shopping patrole koje će vas inspirirati za ljetne preinake po domu, a ni naš veliki fotoeditorijal stilskog, kraljevskog namještaja neće vas ostaviti ravnodušnima. Mislimo da smo ovaj put nadmašili sami sebe, jer smo najbolje komade iz domaćih trgovina smjestili u ambijent zamišljenog napuštenog dvorca.
Sjajna domaća kreativka Martina Šimunković iz brenda Koogle u rubrici “Uradi sam” po koracima će vam pokazati kako napraviti očaravajuću instalaciju od stare kašete i cvijeća, a u rubrici Made in Croatia upoznat ćete cure iz Double Trouble Dog Boutiquea koje izrađuju sasvim posebne stvari za čovjekove najbolje prijatelje.


To i još mnogo drugih zanimljivih tema pročitajte u nedjelju (17. 6.) u novom broju D&D-a koji izlazi uz Jutarnji list.

Ne propustite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. veljača 2023 00:46