Stil koji oduševljava!

Šareni minimalizam, jednostavni oblici i vedre boje

 

Kada je riječ o dizajnu interijera, stilova i kombinacija stilova ima zaista puno: skandinavski, minimalistički, urbani, tradicionalni, klasični, shebby chic, moderni i dr. i taman kada pomislite da ste ih sve savladali i razumjeli, pojavi se neki novi, zar ne? Razloga je tomu više, a jedan od najvažnijih je činjenica da se stilovi interijera mijenjaju kako bi zadovoljili različite ukuse i potrebe. Tako je nastao i šareni minimalizam koji je od minimalizma preuzeo jednostavne oblike i skandinavski stil uređenja interijera koji uvijek izgleda prozračno i svježe, ali mu je dodan namještaj ili detalji u jarkim bojama poput kobalt plave, smaragdno zelene ili jarko crvene.

Šareni minimalizam se još uvijek temelji na jednostavnim i prirodnim tonovima i u konačnici izgleda prozračno, svježe, otvoreno i uglavnom je bijeli, ali su mu dodane boje od kojih će vam srce poskakivati od sreće i činit će vas sretnim.

Stoga se nemojte ustručavati i svom jednostavnom bijelom interijeru dodajte predmete u jarkim bojama koje volite i zasigurno nećete pogriješiti. U nastavku vam donosimo upravo takve interijere kako bi vas ohrabrili i inspirirali. Uživajte!

Žuti dvosjed u bijelom potkrovlju.

Prljavo ružičasta izgleda sjajno u ovom loftu, zar ne?

Ponekad je dovoljan detalj ili dva za stvaranje vedre atmosfere.

Mogu to biti ukrasni jastuci, lampa i slika.

Ili kombinacija više različitih boja.

Blagovaonica s limun žutim stolcima različitog dizajna.

I tople nijanse plave mogu poslužiti za stvaranje vedre atmosfere.

Ali i hladnije.

Možete se poigrati i bojama i uzorcima.

Bijeli zid može biti dobra osnova za kreiranje različitih geometrijskih oblika u boji.

Kuhinjski ormarići različitih boja.

Foto: Pinterest

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 21:56