ZEMLJA, VODA, ZRAK

Šator koji se nalazi na popisu želja svih pravih avanturista

 

Britanska tvrtka Tentsile poznata je po izradi prijenosnih kućica na drvetu. Njihov najnoviji izum privukao je pažnju najvećih obožavatelja prirode. Radi se o šatoru koji spaja tri elementa - zemlju, vodu i zrak. Tim iz Tentsilea osmislio je šator koji vam omogućuje da boravite u zraku, iznad vode i, naravno, na zemlji.

Prilikom postavljanja na drvo, šator ima nekoliko slojeva koji se postave ispod njega te imaju mrežu koja ima funkciju stepenica. Na tako postavljenom šatoru može boraviti do 20 osoba. Ovo je genijalan smještaj u prirodi kada nam vremenske prilike baš i nisu prilagođene kampiranju. Kao i svi, vodootporan je, ali ne trebate se brinuti oko toga hoćete li noć provesti na vlažnom tlu. Osim toga, sigurni smo da je pravi doživljaj spavati kao da ste u kućici na drvetu i šatoru u isto vrijeme.

Ako vam to dopuštaju stabla oko vas te ako imate dovoljno hrabrosti za ovako nešto, šator možete namjestiti i točno iznad razine vode ili visoko iznad izvora i slapova, za još veći doživljaj. Osim što se može pričvrstiti za stabla, sa šatora možete maknuti gornji sloj kako biste mogli nesmetano gledati zvijezde.

Dimenzije ovog šatora su 102x40x40 centimetara, a težak je oko 45 kilograma. Na tržište dolazi početkom 2019. godine.

Izvor: designboom

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 20:51