Znatna ušteda

Savjeti za kupnju sofe: Vrijedi li pravilo što skuplje, to kvalitetnije?

 /SHUTTERSTOCK
Kupnja sofe teška je odluka. Uglavnom vrijedi pravilo što skuplje, to kvalitetnije, no iz iskustva dizajnera to nije uvijek slučaj

Često se u cijeni plaća i ime dizajnera, a to nikako ne bi trebao biti prioritet. Prioritet u kupnji sofe moraju biti materijali te način i kvaliteta izrade. Naravno, sofa mora dobro i izgledati, ali to danas zaista nije problem jer je tržište prepuno lijepo dizajniranih sofa.

image
VIEW PICTURES/LIVING4MEDIA

U nastavku donosimo nekoliko generalnih savjeta za uštedu.

Prije svega, treba pogledati sve materijale od kojih se izrađuje tapecirung. Oni su podijeljeni u kategorije i koštaju različito. Ponekad i jeftiniji materijal može biti kvalitetniji, dok skuplji samo bolje izgleda.

image
FOLLOWTHEFLOW/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Odabirom tkanine iz niže kategorije možete znatno uštedjeti.

image
/SHUTTERSTOCK

Nadalje, treba pogledati koji saloni često mijenjaju postavu u izložbenim salonima jer netko može naći svoju idealnu sofu i za 50 posto nižu cijenu. Neki saloni čak imaju outlet dućane u kojima se prodaju izložbeni primjerci po gotovo tvorničkim cijenama. Posebno u inozemstvu. A tada se može isplatiti i plaćanje prijevoza sofe a da još ostane dosta novca za neka druga ulaganja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 21:15