Bioderma

Sensibio H2O: 25 godina prve micelarne vode na svijetu

 JOHN PAVLISH

U petak je u Velvet cafe-u u društvu prijatelja i predstavnika medija Bioderma proslavila 25 godina prve micelarne vode Sensibio H20. Ovoj velikoj obljetnici prisustvovale su brojne zaljubljenice ovog francuskog brenda poput Nataše Janjić Medančić, Nike Turković, Ecije Ojdanić, Mare Bratoš i mnogih drugih.

image
JOHN PAVLISH

Za žene koje su ujedno snažne i osjetljive. Bez obzira na njihovu dob, podrijetlo, vjeru ili životni odabir. Svim ženama koje donose osobne, profesionalne, intimne odluke (osporavane ili podržane) koje određuju tijek njihovog života. Bez obzira na to što je izbor, on izražava slobodu odlučivanja kakav život čovjek želi živjeti. Dok ono najvažnije je osjećati se dobro.

image
JOHN PAVLISH

Već 25 godina Bioderma Sensibio H2O dijeli intimu žena diljem svijeta i prati njihov izbor.

image
JOHN PAVLISH

25 godina uz njih, potičući ih da poštuju svoju kožu.

image
JOHN PAVLISH

25 godina veze s povjerenjem.

image
Bioderm rođendan
JOHN PAVLISH

Zahvaljujemo svim tim ženama na ukazanom povjerenju i vjeri u sebe.

image
Zora Bjelousov
JOHN PAVLISH
image
Tihana Harapin Zalepugi
JOHN PAVLISH
image
Mara Bratoš
JOHN PAVLISH

Sve što trebate znati o micelarnoj vodi:

  • 1995. godine Laboratorij BIODERMA proizvela je prvu micelarnu vodu koja je ikada prodana na svijetu. Sensibio H2O je prva i jedina dermatološka micelarna voda koja je u potpunosti kompatibilna s kožom.
  • Izvorno radeći s dermatolozima, Bioderma je izradila proizvod koji je prilagođen prirodnoj biologiji kože za rješavanje problema osjetljive kože te se tako Sensibio H2O etablirao kao velika inovacija u području higijene. Micele sadržane u formuli osiguravaju uklanjanje nečistoća dok umirujući aktivni sastojci smanjuju iritacije kože.
  • 99% uklanja make up s lica, 98% sitnih čestica i također uklanja 78% teških metala prisutnih u gradskom zagađenju s površine kože ali i iz prvih slojeva kože. Ima fiziološki pH koji poštuje ekosustav kože.
  • Sensibio H2O micelarna voda ispitana je pod dermatološkim i oftalmološkim nadzorom, a važno je napomenuti kako Sensibio H2O micelarnu vodu nije potrebno ispirati budući da je farmaceutske čistoće te je puno čišća od vode iz slavine koju svakodnevno koristimo.
  • Jedna Bioderma Sensibio H2O prodaje se u svijetu svake dvije sekunde.
image
Mia Matić, Rita Rumora i Nika Matić
JOHN PAVLISH

BIODERMA je brand francuske tvrtke NAOS koja se strastveno bavi biologijom kože već više od 40 godina.

  • Hrvatska podružnica francuske kompanije NAOS djeluje od veljače ove godine kao NAOS ADRIA i koja je pod svoje okrilje preuzela cjelokupno poslovanje branda BIODERMA.
  • Bioderma je temeljena na eko biologiji.
  • Proizvodi Bioderma svrstavaju se u skupinu dermokozmetike, a sadrže prirodne sastojke i komponente izolirane iz ekstrakta ljekovitog bilja, čija je učinkovitost klinički dokazana.
  • Svaki proizvod prolazi 125 testova kvalitete.
  • Bioderma se prodaje u svim ljekarnama i specijaliziranim ljekarničkim prodavaonicama a uskoro i u DM prodavaonicama s ljekarničkim odjelom.

Više na: www.bioderma.com.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. ožujak 2023 06:49