KOJA JE VAMA LJEPŠA?

Sestre Kardashian pokazale svoje smočnice, i iznenadile sve!

 BURKE DOEREN AND TAYLER DUBÉ

U posljednje vrijeme internet su preplavile slike kuhinja, smočnica i frižidera poznatih zvijezda u karanteni. Uz Courteney Cox, bivše zvijezde serije Prijatelji koja je pokazala svoj besprijekorno organiziran hladnjak, sestre Kardashian su na društvenim mrežama simpatično objavile kako su "u ratu" oko toga koja će imati bolje uređenu smočnicu. Kao što ćete vidjeti, osim veličine smočnice, jedino u čemu se još razlikuju su posude u kojima drže hranu.

Međutim, savjeti koje dijele su malo drugačiji.

KHLOEWITHAK.COM

KHLOEWITHAK.COM

Khloé kaže da je njena tajna organizirane smočnice to što je za svakog člana obitelji postavila jednu košaru u koju stavljaju stvari koje su samo njihove. Također, savjetuje da sva hrana bude u istim posudama s naljepnicama prema kojima se razlikuju. Osim toga, namirnice koje ostanu kao višak nakon što ih raspodijelite po posudama, stavlja u košaru na dnu smočnice kako bi sve izgledalo uredno i besprijekorno.

BURKE DOEREN AND TAYLER DUBÉ

BURKE DOEREN AND TAYLER DUBÉ

Kourtney, s druge strane, savjetuje da zdravu hranu držite nadohvat ruke, stavite jednake naljepnice na sve staklenke i posude te uložite u jednake košare kako bi sve izgledalo ujednačeno i uredno.

Što vi mislite, koja sestra ima organiziraniju smočnicu i bolje savjete?

Izvor: housebeautiful

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 21:41