JEDINSTVEN KONCEPT U HRVATSKOJ

Showroom Fagus u potpunosti izrađen od proizvoda u svojoj ponudi

Predstavljeno je novo domaće središte modernog pristupa dekoraciji, zaštiti, obnovi i održavanju interijera i eksterijera

Dekoracija, zaštita i održavanje dugovječnosti površina u interijerima i eksterijerima mnogima su zahtjevni zadaci, pogotovo ako za njih nemaju pomoć stručnjaka. Lako je pogriješiti u izboru iznimno velike ponude boja, lakova i drugih premaza ako ih ne možemo vidjeti i osjetiti na uzorku.

Za sve koji su upravo u nekoj od spomenutih faza u održavanju životnog ili radnog prostora i žele najbolje rezultate, showroom Fagus, koji je dizajnirao tim nagrađivanog kreativnog studija Brigada, idealno je mjesto za to. Novootvoreni showroom Fagus za boje i lakove te dekorativne premaze za podove i zidove zahvaljujući svom jedinstvenom konceptu omogućava brže donošenje odluka i testiranje izabranih uzoraka na licu mjesta.

Pronađi – usporedi – osjeti – testiraj – odaberi

Ovo nije klasičan izložbeni prostor. Naime, u showroomu Fagus možete pronaći željeni uzorak, a zatim ga uzeti u ruke te taktilno i vizualno doživjeti i usporediti s nekim drugim uzorkom. Upravo je zato glavna dizajnerska karakteristika prostora dominantni dugački zid na kojem se nalazi većina uzoraka, koji su podijeljeni po kategorijama i namjeni. Prostor u središnjoj zoni na velikom izvlačnom stolu dopušta slobodno istraživanje različitih kombinacija materijala i premaza, eksperimentiranje, stručne prezentacije ili proučavanje kataloga.

Kružnom prostornom organizacijom i smještanjem proizvoda uz zidove postignut je otvoren prostor s jasno definiranim zonama, što čini kretanje prostorom jednostavnim i logičnim. U sredinu su smješteni niži volumeni stolova i izlagačkih elemenata koji ne remete vizuru na cjelokupnu arhitekturu showrooma.

Showroom izrađen isključivo od proizvoda iz vlastite ponude

U projektiranju showrooma tim kreativaca iz Brigade koristio je samo materijale tretirane premazima koji se nalaze u ponudi tvrtke. Tako kupci mogu odmah doživjeti neke od premaza na različitim materijalima.

Slično je i u ostatku ovog jedinstvenog showrooma, koji obuhvaća galeriju s prostorom za okupljanje i prezentacije koji može poslužiti i kao mjesto za alternativni rad te kuhinja s blagovaonicom. Ako poželite vidjeti kako materijali iz ponude izgledaju u stvarnom kontekstu, upravo će kuhinja i blagovaonica biti najbolji primjeri za to.

Fagus showroom je dokaz da izbor zaštitnih i dekorativnih premaza ne mora biti zamoran i suhoparan te da su svi zahtjevi i želje kupaca itekako ostvarivi uz prikladan dizajn interijera, stručno vodstvo i vrhunske proizvode.

Foto: Marko Mihaljević

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 23:33