IGRAČKA I UKRAS

Simpatični pamučni kitovi za klince, ali i one koji jednostavno vole šarene ukrasne životinjice

 Sovica
U zagrebačkom obrtu Sovica nastaju jastućići kreativnih oblika i boja, koji se mogu lako održavati i dugo traju

Možda se ovi jastučići zovu “Baby Kit”, ali nisu namijenjeni samo djeci. Istina, kad ih je osmišljavala vlasnica zagrebačkog brenda Sovica, imala je u glavi mališane, zbog čega je i stvorila jastučić u obliku kita, koji je izrađen od pamuka kako bi se mogao lako održavati, a istovremeno biti nježan za dječje ruke.

Klinci svih godina obožavaju ga, a zbog odabira materijala sigurno je kako nije riječ o igrački koju će roditelji morati baciti nakon nekoliko mjeseci, nego će mališanima trajati godinama.

image
Sovica


No, jastučić, čija je cijena 100 kuna, zapravo je namijenjen svima. Osim u dječjem krevetiću, može zauzeti mjesto na kauču ili na polici i lijep je poklon za, primjerice, prijateljicu koja se baš useljava u novi stan. Budući da se lako pere, mogu ga kupiti i vlasnici kućnih ljubimaca za svoj kauč, ali pod uvjetom da ih ljubimac ne pojede ili toliko temeljito zadlakavi da im nikakvo pranje ne može pomoći.

Zapravo, vlasnicima pasa ili mačaka je najbolje da, ako žele imati ovaj jastučić, za njega pronađu zgodno mjesto na polici ili na zidu. Sovica gotovo svaki svoj proizvod prilagođava narudžbi kupaca, a osim kitova rade i slonove, medvjediće...

Svi radovi mogu se vidjeti i naručiti i na Facebooku, Instagramu te na web stranici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 18:22