PREUREĐENJE KUPAONICE

Siva boja je izašla iz mode, a na njeno mjesto su došli svijetli tonovi i ovaj popularni materijal

 Vodotehnika
Zlatni uređaji su se vratili i volimo ih više nego ikad! Izbrišite sjećanja na bakrenu slavinu iz kupaonice, jer će ova topla zlatna vodovodna instalacija dodati pravi dojam dubine, dimenzije i luksuza bilo kojem prostoru.

Kupaonice su nam jedno od najdražih mjesta u kući gdje provodimo vrijeme opuštajući misli i tijelo od napornog dana na poslu i zato je izuzetno važno svako toliko uložiti malo truda i ljubavi kako bi pretvorili interijer kupaonice u ambijent koji će nas ispuniti mirom i pozitivnom energijom. Od kada i tuševa do pločica i završnih detalja, sve što je potrebno za pretvaranje kupaonice u vlastitu spa zonu iz snova pronašli smo u Vodotehnici. Donosimo prijedlog ideja i trendova za uređenje kupaonica bilo da se radilo o preuređenju ili useljenju u novi stan.

1. Crno je novo sivo

image
Vodotehnika

Prošle je godine siva bila najpopularnija boja u projektima preuređenja kupaonica, no ove sezone prelazimo na hrabrije i tamnije stilove. Ovaj je trend najpopularniji u rasvjetnim tijelima, ogledalima i sanitarijama- posebno s mat završetkom! Budući da neki vlasnici domova oklijevaju kada je riječ o dodavanju ovih još tamnijih tonova svojim domovima, preporučujemo da se upute u Vodotehniku i na licu mjesta pogledaju koliko sjajno izgledaju detalji iz serije Link renomiranog talijanskog brenda Flaminia. Sigurni smo da će se oduševiti!

2. Uzorci i oblici pločica koje ćete voljeti

image
Vodotehnika

Iako se ponovno oživljavaju popularni trendovi u dizajnu iz prošlih desetljeća, sve više postaju "IN" novi i poboljšani šesterokutni, arabeskni i dijamantni uzorci novih boja i tekstura. Ovi privlačni oblici neće ukrasiti samo pod već ih možete koristiti za igranje uzorcima na bilo kojoj pozadini unutar kupaonica poput zidova unutar tuš kabine ili čak i stropu kako bi dobili željeni efekt.

3. Lebdeća kupaonska galanterija

image
Vodotehnika

Lebdeći kupaonski namještaj godinama je bio sinonim za suvremeni dizajn. Uz pojednostavljivanje životnih stilova, novu estetiku dizajna i trendove, a ponekad i jednostavno dostupne kvadratne metre, lebdeći namještaj postaje neophodnim. Ovaj izgled pomaže smanjiti vizualnu težinu ormarića i stavlja fokus na upravo taj komad namještaja, a jednako će ispuniti svoj zadatak za pohranu kao i ostali komadi koji fiksno stoje na podu. U Vodotehnici smo pronašli kupaonski ormarić Vanity brenda Idea Stella koji nas je naprosto oduševio jednostavnim, a modernim izgledom koji pristaje u svaku kupaonicu.

4. Veliki povratak zlata i mesinga

image
Vodotehnika

Zlatni uređaji su se vratili i volimo ih više nego ikad! Izbrišite sjećanja na bakrenu slavinu iz kupaonice, jer će ova topla zlatna vodovodna instalacija dodati pravi dojam dubine, dimenzije i luksuza bilo kojem prostoru. Ponuđena u novim opcijama završne obrade poput satena, mat i predenog zlata, ova suptilna promjena upravo je ono što je potrebno za dodavanje tog klasičnog tradicionalnog elementa u bilo koji prostor. Uz dodatni bonus za skrivanje otisaka prstiju i vodenih mrlja.

5. Drveni detalji su moderniji nego ikad

image
Vodotehnika

Kao što smo spomenuli ranije, siva boja polako se izlazi iz trendova preuređenja kuće. S tim dolazi povratak toplijih tonova i detalja - posebno drvenih! Razne nijanse drvenih pločica mogu upotpuniti bijelu, plavu, zelenu i tamniju kupaonicu jer se prirodni detalji izuzetno lijepo kombiniraju s industrijskim trendovima. Kombinacija klasičnog tradicionalnog stila kojim odišu drvene površine s modernim i trendi dizajnom kupaonica nešto je s čim sasvim sigurno nećete pogriješiti. Bilo da izabrali imitaciju drva za podne pločice ili pak da obložite svoju tuš kadu i time date dodatan osjećaj udobnosti i intime u svojoj kupaonici, prirodni ugođaj u prostoru jednostavno je „must have“ element ove sezone.

Ako ste jedni od onih koji su ovog proljeća odlučili dati novi izgled i sjaj svojim kupaonicama, u zagrebačkom salonu Vodotehnika u tijeku je velika rasprodaja gotovo cjelokupnog asortimana s popustima koji sežu do čak 70 posto bez obzira na način plaćanja. Vodotehnika nudi rješenja koja pružaju apsolutni vizualni užitak, ne samo u kupaonskim prostorima već i u dnevnim boravcima, hotelima te ugostiteljskim objektima. Besprijekorna funkcionalnost i vizualna atraktivnost odabranih predmeta pretvorit će svaki posjet prostoriji koju krase u pravi doživljaj. Stoga, ako želite dodati stil, funkcionalnost i ljepotu u svoje interijere, svakako svratite u salon Vodotehnika te izaberite najbolja rješenja za vlastiti dom ili objekt koji uređujete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. travanj 2024 15:18