VRUĆI HIT

Sjajna kolekcija koja slavi plavu boju

Modularni komadi iz studija Neri & Hu i brenda tekstila Gan uključuju sofe, sagove i zaslone koji imaju za cilj spojiti senzibilitet istočnog i zapadnog dizajna, a glavna poveznica im je upravo plava boja

Kineski dizajnerski studio Neri & Hu udružio se sa španjolskim brendom tekstila Gan kako bi stvorio modularnu kolekciju koja uključuje sofe, sagove i zaslone koji imaju za cilj spojiti senzibilitet istočnog i zapadnog dizajna.

Svi komadi su tapecirani ručno vezenom indigo plavom tkaninom. Kolekcija se zove Lan, što znači plavo na mandarinskom. Neri & Hu koristili su indigo plavu paletu boja kako bi odali počast kineskoj tradiciji korištenja boje za tkanine koje se koriste u uređenju doma.

Moduli su raspoređeni oko središnjih sagova, tapecirane sjedalice su niske i podsjećaju na klupe, a neke imaju i drvenu ladicu koja se može koristiti i kao stolić. Paravani su izvedeni metalnom konstrukcijom preko koje je prebačena tkanina koja služi kao pozadina. Sagovi su izrađeni od čiste vune i proizvedeni pomoću metode Glaoui - koja uključuje i ravne tkanine i čvorane sekcije na kojima se ručno vezu različiti slojeve geometrijskih motiva.

Više na: www.gan-rugs.com.

Foto: gan-rugs.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 23:57