ZA MALE I VELIKE

Sjećate se vreća za sjedenje? Sad možete jednu takvu nositi na sebi i odmoriti gdje želite

 Hanalolo
Ne bi li bilo lijepo pronaći udobno sjedalo bez obzira gdje se nalazite?

Bilo da radite od kuće ili ste u pokretu cijeli dan, uvijek je lijepo uzeti pauzu i opustiti se, makar i nakratko. Ipak, ponekad može biti teško pronaći pravo mjesto za smjestiti se. Ne bi li bilo lijepo pronaći udobno sjedalo bez obzira gdje se nalazite? Japanska tvrtka Hanalolo možda ima savršeno, iako čudno rješenje: nosivu vrećastu fotelju, tako da možete pronaći svoje ugodno mjesto gdje god se nalazili.

image
Hanalolo
image
Hanalolo

Hanalolo je tvrtka sa sjedištem u Aichiju poznata po izradi svih vrsta vreća za sjedenje i podnih jastuka, od putnih jastuka za vrat do ležaljki. Kako bi dodatno podigla svijest o robnoj marki, uprava je prije otprilike 10 godina naručila ovu nosivu vreću za sjedenje za svoje zaposlenike. Prema j-castu, to je počelo kao ideja, ali oni koji su ih vidjeli su sve više pitali jesu li na prodaju. Isprva je tvrtka razmišljala o tome, ali su se bojali da će proizvod propasti. S vremenom je Hanalolo odlučio poduzeti korak i javnosti lansirati nosive vreće za sjedenje. Dok je u početku prodaja bila spora, jedan dobar tweet je sve promijenio, zbog čega ih neko vrijeme nije bilo na zalihama.

image
Hanalolo
image
Hanalolo

Nosive vreće za sjedenje nedavno su imale svoj debi. Dostupne su u tri veličine - male, srednje i velike. Čini se da je velike standardna veličina za odrasle, dok su male i srednje namijenjene za mlade. Dolaze u četiri boje — zelena, bež, smeđa i crna —kao i posebna verzija s printom Mickeyja Mousea. Čini se da je jedna od glavnih zamjerki proizvodu kao nosivom predmetu njegova potencijalna težina, jer velika veličina teži 5 kg (11 lb). Iako je nosivi jastuk u srcu ovog zabavnog proizvoda, možete ga koristiti i kao običnu vreću za sjedenje koju bacite na tlo i legnete na nju.

image
Hanalolo

Nosiva vreća izašla je ovaj mjesec, a do sada je prodano preko 500 komada. Buka koja se stvorila oko nje čak joj je donijela pojavljivanje na japanskoj televiziji. Za sada se može kupiti u Hanalolovom Rakuten shopu i njihovoj web trgovini. Možete pratiti tvrtku na Instagramu za više informacija o ovoj jedinstvenoj, udobnoj odjeći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 17:33