Sklopive saune za dom

Stvorite svoju wellness oazu gdje god želite

Sauna u dnevnom boravku, spavaćoj sobi, hodniku ili kupaonici? Uz nove tehnologije i inovacije sve je moguće

Klafs, vodeći svjetski proizvođač sauna i wellness opreme predstavio je novu Klafs S1 saunu. Radi se o jedinoj sklopivoj sauni na svijetu koja se zahvaljujući ekskluzivnom dizajnu i vrhunskoj njemačkoj tehnologiji, pritiskom tipke može sklopiti ili rasklopiti u samo 20 sekundi. Dubina sklopljene saune Klafs S1 iznosi samo 60 centimetara dok njezina dubina pri korištenju iznosi 160 centimetara te se u njoj mogu opuštati do tri osobe. Zahvaljujući izvedbi u više od 150 mogućih različitih varijanti te u tri osnovne dimenzije S, M i L), Klafs S1 sauna se vrlo lako može uklopiti u svaki prostor, bez obzira radi li se o dnevnoj sobi, spavaćoj ili kupaonici. Glavni preduvjet za njezino postavljanje je električna energija te dovoljno velik prostor koji treba biti barem 20 centimetara širi nego što je sauna široka sama po sebi.

Bijela ili boja drva

Njezina konstrukcija izvedena je u više slojeva upotrebom najsuvremenijih materijala, kako bi se osigurala trajnost, čvrstoća i odlične izolacijske karakteristike. Završna obloga može biti izvedena od bijelog pane la, mat ili satiniranog hrasta, američkog oraha ili švicarskog bora (swiss stone pine).

Pet različitih programa

Radi se o klasičnoj finskoj sauni koja kao opciju nudi i poznati Klafs sustav Sanarium, pomoću kojeg se ona pretvara još i u kupelj toplim zrakom, aromatsku kupelj, tropsku kupelj kao i laganu parnu kupelj Ukratko, ugradnjom Sana rium sustava, koji ne traži priključak na dovod vode, Klafs S1 sauna u sebi sadrži čak pet različitih sauna čija maksimalna temperatura može iznositi 99 stupnjeva Celzijevih, a relativna vlaga zraka 55 posto. Zahvaljujući ugrađenom filteru SCC, zrak koji izlazi iz saune je rashlađen, bez mirisa i bez vodene pare, tako da se Sanarium sustav može koristiti u bilo kojoj prostoriji. Ova sauna vrlo je jednostavna za održavanje jer se eventualne mrlje uklanjaju alkoholom. Ovisno o veličini i odabiru materijala od kojih je sauna Klafs S1 izrađena, njezina se cijena kreće od 96.000 kuna.

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 05:28