VRIJEME ZA PREUREĐENJE

Slatki bijeg, Zen refleksije ili Poetski zagrljaj? Zaljubili smo se u nove kolekcije proljetnih postera

Nema lakšeg načina da u jednom danu preuredite životni prostor od promjene galerije s posterima na zidu. U tome vam može pomoći švedski brend Desenio, koji je upravo predstavio tri nove proljetne kolekcije - Sweet Escape, Zen Reflections i Poetic Embrace. Evo o čemu je riječ.

SWEET ESCAPE

Kolekcija Sweet Escape mami da zaboravite na sve što vas opterećuje i prepustite se slatkom životu. Unesite nostalgiju, optimizam i tračak bijega od stvarnosti u svoj dom pastelnim bojama slatkiša i retro vibrom.

- Kolekcija trendova Sweet Escape posvećena je želji za bijegom od komplikacija modernog svijeta i življenjem jednostavnije, radosnije i otkačenije stvarnosti. Boje slatkiša kombiniraju se kako bi stvorile slatki svijet nadahnut retro estetikom - kaže Annica Wallin, izvršna kreativna direktorica brenda Desenio.

ZEN REFLECTIONS

Zen Reflections je kolekcija namijenjena stvaranju prostora za mir i tišinu. Neka vaš dom postane oaza ravnoteže i spokoja s mjestom za meditaciju inspiriranim japanskim utjecajima.

- Vidjeli smo da japandi stil postaje sve popularniji posljednjih godina u skladu s pomakom prema svjesnijem i mirnijem načinu života. U kolekciji Zen Reflections, japandi dobiva svježu notu: futuristički elementi susreću se sa simbolima baštine - kaže Annica Wallin.

POETIC EMBRACE

Kolekcija Poetic Embrace poziva vas da doživite dom kao topao zagrljaj ili knjigu koju ne možete prestati čitati.

- Kolekcija Poetic Embrace poziva nas da na svoj dom, a time i na život, gledamo kao na lijepu priču koja čeka da bude ispričana. Topli bež i smeđi tonovi definiraju ovaj trend kako bi dočarali siguran i nježan prostor, poput toplog zagrljaja - objašnjava Annica Wallin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 10:42