PREDMET ŽUDNJE

SMEG + Mickey Mouse = najpoželjniji hladnjak ove zime

Inače ne želimo miša u kuhinji, ali ovo je iznimka! Smeg-ov će Mickey Mouse hladnjak učiniti svaku kuhinju najsretnijim mjestom na zemlji

Obično je najzanimljivija stvar kod hladnjaka hrana i piće u njemu. Ali ovaj Smeg Mickey Mouse hladnjak sprema se sve to promijeniti. Predstavljen je kako bi proslavio 90. rođendan Disneyeve ikone - iako se pitamo koliko je to u mišjim godinama...

Smeg je već poznat po svojim odvažnim suradnjama: Dolce & Gabbana, Mini i Veuve Clicquot, ali ova je zasigurno najslađa.

Smeg je doslovno uzeo Mickeyja ... i zalijepio ga na prednjoj strani hladnjaka Fab28. Nacrtana skica je izuzetno simpatična, prikazuje Mickeyja kako razigrano poseže za kvakom hladnjaka. Da bi stvar bila još posebnija, Smeg je napravio samo 90 hladnjaka - po jedan za svaki Mickeyjev rođendan.

"Obje su marke sinonim za zbližavanje obitelji", rekla je glasnogovornica Smeg-a. „Smeg ima u fokusu hranu, obitelj i zabavu, dok Disney ima sposobnosti zbližavanja ljudi svih dobnih skupina. "

No, ono što nam se posebno dopalo kod ovog hladnjaka je njegov bezvremenski dizajn. Mickey nije ostario devet desetljeća, a Fab hladnjak je ikona stila još od 1990. pa možete biti prilično sigurni da će ovaj dizajn potrajati.

Što se tiče samog hladnjaka opremljen je s podesivim staklenim policama, kromiranim nosačima za police, metalnim policama za vino, LED rasvjetom na trake, pretincem za led i ladicom Life Plus koja održava voće i povrće dugo svježim.

Pitamo se jesu li već rasprodani ?!

Više na: smeg-hrvatska.com

Foto: SMEG

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 21:17