Sad ga vidiš...

Smeta vam krevet? Sakrijte ga!

 Décadrages
 

Imati mali stan s visokim stropovima pravi je paradoks. Toliko prostora koji ne možete iskoristiti! No je li zaista tako? S napretkom tehnologije svakodnevno izviru nova kreativna rješenja raširenih problema u stanovanju. Dizajnerski i arhitektonski studiji stalno razvijaju nove ideje kako bi nam olakšali život i omogućili nam da svoj prostor iskoristimo do maksimuma. Tako se francuski studio Décadrages domislio novom načinu uklapanja neizbježnog kreveta u prostor u kojemu prostora nedostaje. Preklopni i rasklopni kreveti te ugrađivanje kreveta u ormar već su postali klasični trikovi za oslobađanje prostora, no što kažete na podizanje kreveta do stropa?

Décadrages

Sa svojim novim brendom BedUP, dizajneri iz studija Décadrages učinili su upravo to. Ugradnjom njihovog krevetnog sustava možete u trenu dobiti 4 kvadratna metra prostora na koji prije niste mogli računati. Kada je krevet pospremljen i podignut na tom se oslobođenom djeliću stana mogu nalaziti vaša radna ili dnevna soba.

Décadrages

Ako ste se zapitali kamo sa svim namještajem kada dođe vrijeme za spavanje, bez brige, nema više razmicanja i prisilnog čišćenja prostora u kasne sate. BedUP kreveti mogu se spustiti i učvrstiti na različitim visinama te se tako uklopiti u vaš namještaj. Jednostavan i čist dizajn čini ovaj krevet idealnim elementom za uređenje jer na diskretan način rješava problem spavanja i omogućuje vašim drugim predmetima da dođu do izražaja.

Décadrages

Izvor: Décadrages

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. siječanj 2023 14:59