NAUČITE NEŠTO NOVO I KREATIVNO

SPOT radionice: naučite izrađivati ilustracije za izloge

Kada ste posljednji put naučili nešto novo? Sada je pravo vrijeme za to!

Studio Love, Ana nas uvijek oduševljava svojim ilustracijama na izlogu koje su napravljene baš u pravo vrijeme. Oni su često tematski, ovisno o blagdanima i godišnjim dobima koja su najveća inspiracija za kreativce.

Od ovog mjeseca i vi možete saznati kako se izrađuju ovi kreativni izlozi, a možda čak i vaš rad završi na njemu. Svaki mjesec, počevši od ovoga, održavat će se kreativne SPOT radionice u organizaciji dizajnerskog studija Love, Ana.

Prva radionica održat će se 17. studenog od 11 do 14 sati, a na njoj ćete moći naučiti sve korake izrade ilustracije za izloge, od pripreme samih skica, preko razrade koncepta pa sve do finalnog crteža. Ocrtavanje izloga, prigodno je bladganske tematike. Stoga polaznike očekuje pravi kreativni blagdanski izazov.




Tko može sudjelovati na radionici?

Na radionice se mogu prijaviti svi zaljubljenici u kreativne projekte, kao i oni koji tek otkrivaju svoju kreativnu stranu. Na SPOT radionicu možete prijaviti i svoje mališane starije od 5 godina.

Kako se prijaviti?

Pošaljite ime, prezime i godine na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a zatim ćete dobiti detaljnije upute za rezervaciju mjesta na radionici.

Cijena po prijavi je 200 kuna, a za sve što vas zanima možete saznati preko Facebook i Instagram stranice studija Love, Ana. Sve ostale novosti o radionicama koje će događati sljedećih mjeseci pratite na Facebook i Instagram stranicama SPOT radionica.

U svom kalendaru odmah zabilježite i 15. prosinca kada se održava sljedeća radionica na kojoj ćete naučiti izrađivati ukrase za blagdanski stol i poklone.

Foto: Love, Ana design

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. svibanj 2024 21:18