VRUĆ PROIZVOD

Srebrne žličice za naše najmlađe

Dobar poklon iz zlatarnica Rodić

Srebro kao nosivi materijal nema samo promišljenu estetsku, nego i konkretnu zdravstvenu komponentu. Znaju to dobro u zlatarnicama Rodić gdje su ručno dizajnirali srebrne žličice za bebe i djecu.

- Od davnina je u plemenitaškim obiteljima srebro bilo najčešće korišten materijal pribora za jelo, i to s valjanim razlogom. Naime, snažno antiseptičko i antibiotsko svojstvo srebra doslovno dezinficira jelo, a s obzirom na to da se radi o iznimno malim količinama srebra, zagarantirana je neštetljivost organizmu - objasnili su iz zlatarnice Rodić i dodali kako je riječ o njihovu tradicionalnom proizvodu koji su kupci često kupovali i naručivali kao idealan poklon za rođenje ili krštenje.

- U današnje vrijeme prava je rijetkost ručna izrada nakita i predmeta od zlata i srebra. Sve je više uvoza, generičkih proizvoda i zarada na količinama. Trudimo se zadržati obiteljsku tradiciju i ljudima omogućiti ručno rađeni proizvod u koji je unesen trud, vrijeme i emocija. Naši kupci to prepoznaju, iako nije uvijek lako vidjeti na gotovom proizvodu je li generički ili, pak, unikatan. Tu je važno povjerenje, rad s ljudima jedan na jedan, slušanje njihovih zamisli i ideja i, naravno, ljubav prema onome što radiš - ispričao je Tomislav Rodić koji je odlučio svoju karijeru graditi u obiteljskom biznisu.

Proizvode zlatarnice možete naći u Bakačevoj 11, gdje trenutačno traje akcija od 25 posto popusta na sve artikle, ili u Jurišićevoj 10. Što sve nude, možete pogledate i na web adresi www.zlatarnice-rodic.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 16:31