LJETNI DIY

Staklenka s najljepšim ljetnim uspomenama

Da bar ljeto možemo imati kada god to poželimo! Plaža, more, sunce i lijepi trenuci s dragim ljudima. Donosimo vam odličnu ideju kako zadržati te trenutke tijekom cijele godine!

Vrata hladnjaka s magnetima su nezaobilazna stavka uspomena, naravno. Ali realno, kada pogledate u ta vrata tamo negdje u veljači, prisjetite li se zaista tog bezbrižnog osjećaja ljetnih dana i neke posebne uspomene?

Zato napravite staklenku ljetnih uspomena uz nekoliko jednostavnih koraka. Ako je već nemate kod kuće, staklenku možete nabaviti u bilo kojoj trgovini koja prodaje kućanske potrepštine, i to po vrlo povoljnoj cijeni.

Potrebno vam je sljedeće:

- staklenka bilo koje veličine
- izrađena fotografija omiljene uspomene
- pijesak s plaže
- školjke ili neka druga "sitnica" koja vas podsjeća na trenutak s fotografije
- špaga kojim ćete omotati vrh staklenke

U staklenku prvo stavite pijesak s plaže. Zatim postavite fotografiju. Moguće je da ćete je morati malo odrezati na vrhu ili sa strana, ovisno o tome kolika je staklenka te koja je dimenzija fotografije. Zatim oko fotografije s prednje strane postavite školjke i ostale "sitnice" koje vam padnu na pamet. Možete si pomoći pincetom kako biste ih jednostavnije postavili na željeno mjesto. Za kraj, vrh staklenke omotajte sa špagom - i to je to, imate svoju staklenku ljetnih uspomena.

Umjesto fotografije možete staviti razglednicu, možete uzeti veliku staklenku i fotografije različitih veličina pa ih poslagati u pijesak... Mogućnosti je bezbroj, samo oslobodite kreativca u sebi.

Postavite je na vidljivo mjesto, a dobra je ideja i pokloniti je nekome.

U nastavku pogledajte još nekoliko ideja.

Foto: pinterest

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. svibanj 2022 17:10