"May the furniture be with you"

"Star Wars Disney" luksuzna kolekcija namještaja za sve ljubitelje Ratova zvijezda

 

Sile su se probudile u ljubiteljima Ratova zvijezda ove godine i dok čekaju premijeru nadolazećeg filma Star Wars: Rise of Skywalker, koji dolazi u kina 20. prosinca 2019., ima još dosta toga što će ih oduševiti. 24. lipnja 2019. godine, Disney je otvorio dio Disneylanda u Anaheimu u Kaliforniji, a fanovi su poludjeli. U svega nekoliko dana nakon otvaranja, prijavljeno je dosta krađa iz parka i on-line prodaje rekvizita za smiješne cijene - i da, bilo je onih koji su bili voljni platiti.

Foto: Kenneth Cobonpue

Zato je za ljubitelje Ratova zvijezda koji traže legalniji način da ulože svoj novac, Disney angažirao filipinskog dizajnera Kennetha Cobonpua da osmisli liniju luksuznog namještaj koja će stilski zadovoljiti fanove. Cobonpua je prvu seriju namještaja već lansirao prošle jeseni na Filipinima, a uskoro će biti dostupna i u odabranim trgovinama i salonima diljem Amerike.

Iako je Cobonpue u početku bio rezerviran glede projekta u Disneyju su ga uvjerili da ne žele kopije strojeva i proizvode sa slikom Darth Vadera, već njegovu reinterpretaciju filmova u duhu filipinskog dizajna.

Foto: Kenneth Cobonpue

Ovaj vrhunski dizajniran namještaj savršeno će upotpuniti dnevni boravak svakog fana, za koji će morati izdvojiti popriličnu svotu novca, jer cijene se kreću od 655 do 4000 dolara.

Foto: Kenneth Cobonpue

TIE Fighter stolica dostupna u crnoj i bijeloj boji za 2.700 dolara.

Foto: Kenneth Cobonpue

“Nisam bio siguran kako uskladiti svoju filozofiju dizajna i jezik u odnosu na franšizu Ratova zvijezda, ali sam odlučio cijeli projekt sagledati jednostavno kao dizajnerski izazov ... znao sam da moram ugraditi različite oblike i motive iz Star Wars svijeta koji će biti dostatni i prepoznatljivi, ali ne previše doslovni. Pronalaženje te ravnoteže pokazalo se najvećim izazovom projekta za mene “, rekao je dizajner.

Foto: Kenneth Cobonpue

TIE Fighter stolovi prate TIE Fighter stolice i dolaze u crno i bijeloj boji, a koštaju 655 dolara.

Foto: Kenneth Cobonpue

Lampa Jedi dolazi u obliku stropne i podne svjetiljke za 1.800 ili 1.930 dolara.

Foto: Kenneth Cobonpue

Svjetiljka je izrađena od gomile sićušnih Jedi ratnika koji drže LED svjetlosne sablje kako bi se borili protiv Sith lorda u crvenom.

Foto: Kenneth Cobonpue

Wookiejeva "stolica za ljuljanje", s Chewiejevim potpisanim remenom i streljivom. Cijena? 1.345 dolara.

Foto: Kenneth Cobonpue

Jezivi naslonjač cara Palpatina, 2.535 dolara.

Foto: Kenneth Cobonpue

Vader Easy Armchair oponaša oblik maske Star Wars likova.

Foto: Kenneth Cobonpue

I dolazi s pomičnom rukom tako da se može koristiti kao stol za 4.320 dolara.

Foto: Kenneth Cobonpue

Iako naručivanje putem interneta još nije dostupno, popis distributera možete pronaći na njegovoj web stranici.

Foto: Kenneth Cobonpue

Izvor: boredpanda.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. srpanj 2024 00:41