made in Croatia

Stilizirani i minimalistički adventski vijenci po uzoru na nordijske trendove brenda Pinky Kiky

Pinky Kiky
Ovaj brend je 100 posto made in Croatia, a nudi police, kućice, svjetiljke, posteljine, vješalice, ogledala, zidne dekoracije...

Brend Pinky Kiky ima proizvode koji će sobe vaših najmlađih pretvoriti u čaroban, bajkovit svijet u kojem će se osjećati ugodno, radosno i - magično. Pinky Kiky dizajnira i proizvodi kompletan dekorativni asortiman za opremanje dječjih interijera: police, kućice, svjetiljke, posteljine, vješalice, ogledala, zidne dekoracije itd. Proizvodi koji definitivno privlače pažnju su kutije za igračke na kotačima, koje prema želji mogu biti i personalizirane, zatim zidne svjetiljke u raznim oblicima, poput oblaka, zvijezde, leptira, mjeseca, balona ili ptičice, te police koje također mogu biti personalizirane i izrađene u bojama i oblicima za vašeg dječaka ili djevojčicu.

image
Pinky Kiky
image
Pinky Kiky

Vlasnica brenda Sandra Kosović za ove blagdane u ponudu je uvrstila i nešto drugačije adventske vijence.

- Stilizirani i minimalističkog izgleda, po uzoru na nordijske trendove, no uz prigodnu dozu blagdanske elegancije, drveni ringovi dolaze u različitim veličinama i s natpisima. Ukrasite ih mašnama, kuglicama, poigrajte se bojama jer su sjajna podloga za maštovite DIY kreacije. Objesite ih na zid, vrata, iznad kamina, naslonite kao detalj na komodi. Izrađeni s ljubavlju, unose toplinu u vaš dom. Cijena ovisi o dimenzijama, od najmanjeg od 20 cm za 80 kn do najvećeg od 40 cm za 120 kn - objašnjava vlasnica Sandra Kosović.

image
Pinky Kiky
image
Pinky Kiky
image
Pinky Kiky
image
Pinky Kiky

Naručiti ih možete preko web stranice www.pinkykiky.com, Instagrama, Facebooka ili platforme etsy.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 20:38