KONFERENCIJA

Što nas očekuje na hrvatskom tržištu nekretnina od 2023. do 2027. godine?

 /SHUTTERSTOCK
Ova konferencija ima drugačiji format i koncept u odnosu na prijašnje standardne konferencije

Kako se tržište nekretnina mijenjalo od 2017. do 2021. godine te koji nas investicijski trendovi očekuju u narednom petogodišnjem razdoblju teme su Prve godišnje konferencije o trendovima razvoja i tržišta nekretnina u Republici Hrvatskoj "TREND 2023 - 2027!", koja se u organizaciji tvrtke Filipović poslovno savjetovanje održava 30. studenoga u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade.

Govorit će se o trendovima, inflaciji, rastu kamata, građevinskim materijalima...

Ova konferencija ima drugačiji format i koncept u odnosu na prijašnje standardne konferencije. Organizatori najavljuju stručan, detaljan i integriran program u okviru kojeg će se prikazati trendovi u pet nekretninskih sektora: stanovanje, uredi, trgovina, turizam i logistika. Prikazat će se i trendovi u području "investmenta" i alternativnih nekretnina kao što su data centri, life science, bazična infrastruktura, domovi za starije osobe i studentski domovi. Govorit će se o i koroni, rastu kamata, inflaciji, recesiji, cijeni nekretnina, ratu u Ukrajini, cijeni i mogućnosti nabave energenata i građevinskih materijala, raspoloživosti i stručnosti radne snage i nizu drugih pitanja.

Sastavni dio programa čine moderna i važna pitanja održivosti, ESG-a i taksonomije EU, a bit će riječi i o euru te Schengenu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 00:50