SNIŽENJA

Što se ovaj mjesec itekako isplati kupovati? Ne propustite popuste na ovaj vrtni namještaj!

Emmezeta 

Već dugo razmišljate kako bi bilo idealno da uredite svoj vrt ili balkon i uživate u njemu čitavu godinu, a posebice ljeti? Ipak, uvijek iskrsne neki dodatan trošak, vrijeme prolazi, a vaša eventualna oaza relaksacije je i dalje prazna. Sada je došlo idealno vrijeme da se to promijeni jer su sniženja dostigla dvoznamenkaste brojke i najbolji je trenutak da si uredite svoj budući najdraži kutak. Stoga vam donosimo nekoliko ideja za sve vanjske prostore, bez obzira na to radi li se o prostranom vrtu, velikoj terasi ili skromnom balkonu.

Šarenilo za malene prostore

Nemojte se u startu pokolebati ako imate manji prostor jer uz adekvatan odabir ključnih komada, čak i najmanji balkon može postati mjesto s kojeg nećete željeti otići nazad u stan. Ako imate uski balkon male kvadrature, nemojte očajavati jer vam ne stane stolić ili klasičan balkonski set. Iskoristite trendove i ponudu i kombinirajte šarene Aruba fotelje uz Audrey sklopivu policu. Ne zauzima mjesto u širinu već u visinu, možete je koristiti kao stolić, ali i kao mjesto za odlaganje ukrasa poput cvijeća i lampiona. Također, za dodatnu razigranost predlažemo da se poigrate s više boja fotelja.

Kombinacija minimalizma i izuzetne udobnosti

image
Emmezeta

Ako raspolažete većim vanjskim prostorom, onda se možete poigrati i malo glomaznijim komadima koji oduševljavaju svojom udobnošću. Prvenstveno ovdje pričamo o jednom od najvećih hitova posljednjih sezona, Cage visećoj ljuljački za koju smo sigurni da će vam postati favorit bez obzira na to čitate li u njoj knjigu, ispijate čašu omiljenog vina ili se jednostavno lagano ljuljate ušuškani u svoje misli. Prigrlite trend „rasparenih“ komada i uskladite svoj namještaj uz također iznimno udobnu Maikor II fotelju, a naglasak na ljuljački i fotelji ostavite uz Castelo stol sa staklom. Njegova elegancija leži u pletivosti i crnim detaljima koji pašu uz postolje ljuljačke i nogice fotelje.

Dašak Mediterana usklađen s pletivom

Keramičke pločice na čitavom Mediteranu imaju veliku ulogu, naravno, vezanu uz hlađenje prostora, ali i kao estetski detalj. Upravo to je bila nit vodilja kod Murano stola koji je ukrašen mozaikom izrađenim od keramičkih pločica i pruža taj neodoljiv dojam kao da ste na moru, iako sjedite u svom vrtu. Za dodatni morski „štimung“, uskladite ga uz pletene Maui fotelje koje su iznimno jednostavne za održavanje, izgledaju zaista efektno te su jednako tako udobne. Kombinacija keramike i pletiva izgleda zaista sjajno, zar ne?

Kutna garnitura za potpuno uživanje

Kutne garniture su zaista klasik kada pričamo o uređenju interijera, ali jednako tako i kada su eksterijeri u pitanju. Za rad od doma, popodnevnu fjaku ili večernja druženja, San Remo set koji se sastoji od kutne garniture i stolića zasigurno je najbolji odabir. Klasičan dizajn s modernim pomakom uklapa se uz svaki stil, jastuci debljine 8 cm na sjedištu i zaslonu garantiraju iznimnu udobnost, baš kao i dekorativni jastuci u sivoj boji ako poželite „ubiti oko“ na otvorenom. Kako vas ni u kojem trenutku ne bi ometalo jako ljetno sunce, u pomoć stiže Paradiso viseći suncobran. Boja fuksije idealna je koloristička injekcija, a zahvaljujući jednostavnoj ručici možete regulirati nagib suncobrana kako vam odgovara.

Romantika na otvorenom

Šećer na kraju ostavljamo za romantične trenutke u dvoje koji su ipak najdivniji za vrijeme toplih ljetnih večeri. Nakon napornog dana na poslu, složite koktel svojoj boljoj polovici i sebi i opustite se na Cancun ležaljci za dvoje. Uz podesivi naslon na nekoliko razina (obje strane, svaka strana zasebno kako ipak ne bi došlo do svađe) te jastuk debljine 10 cm, relaksacija je garantirana. Sve što vam još treba je eventualno dekica kada navečer zahladi i vrijeme je za uživanje!

Za dodatnu inspiraciju oko uređenja vašeg vanjskog prostora svakako obratite pozornost na Emmezeta sniženja i uživajte u svom novom namještaju!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 00:50