Predmet žudnje

Stolci iz kolekcije Bonzini za eksterijer i interijer

Talijanski dizajner Giovanni Bonzini izradio je vrlo lagane i lijepe sjedalice koje imaju UV zaštitu i otporni su na atmosferilije. Mi smo se zaljubili u njih na prvi pogled, a sigurni smo da ćete i vi...

Dizajnerski stolci iz kolekcije Bonzini djelo su talijanskog arhitekta i dizajnera Giovannija Bonzinija. Iako su lagani, nosivost im je do 150 kg. Imaju UV zaštitu i otporni su na atmosferilije, a testirani su u talijanskom laboratoriju Catas. Napravljeni su od polipropilena ojačanog staklenim vlaknima dobivenih najnovijom generacijom. Stolci se mogu koristiti za eksterijere, ali i za interijere. Ove modele, kao i bogatu ponudu drugog vrhunskog dizajnerskog i contract namještaja za interijere i eksterijere možete pogledati na društvenim mrežama tvrtke Konceptus Design na Facebooku @konceptusdesign ili Instagramu: @konceptusdesign.

Možete ih kontaktirati i e-mailom: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom (099 407 84 39) ili možete posjetiti njihov showroom u Zagrebu, u Hruševečkoj ulici 5 (po dogovoru). Cijene ovih modernih stolaca kreću se od 300 kn naviše, ovisno o modelu i količini.

Foto: Berislava Picek/Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. svibanj 2024 14:13