Praktična i zabavna

STUDIO ROLLER Dizajnerska rola papira za pisanje

Od sada svoje popise možete objesiti na zid!

Jeste li i vi jedna od onih osoba koje obožavaju popise? Popis kućanskih zadataka, popis namirnica koje nedostaju u hladnjaku, popis želja za rođendan, popis za putovanje, popis za Djeda Božićnjaka, popis troškova... Beskrajni popisi kojima često popunjavamo rokovnike i mobitele mogu postati odličan dekorativni detalj u vašem prostoru! Kako? Uz pomoć ovog zabavnog proizvoda - držač velike role papira s fotografija omogućit će vam da stvorite zabavno mjesto za pisanje popisa bilo u kućanstvu, ili u uredu, a još će biti veseliji dodatak uređenju ako svoj papir ukrasite kakvom zabavnom porukom ili crtežom.



Minimalistički dizajn tog praktičnog držača naziva Studio Roller, koji potpisuje tvrtka George & Willy s Novog Zelanda, uključuje rolu (ili dvije) smeđeg papira, čvrsti aluminijski držač u crnoj ili bijeloj boji i usku metalnu aluminijsku traku koja služi za čisto i ravno rezanje papira.



Osim Studio Rollera, na svojoj internetskoj trgovini George & Willy nudi Daily Roller, čije se uredske verzije razlikuju po veličini i cijeni. Studio Roller dolazi u četiri dimenzije (600 mm, 450 mm, 900 mm i 1200 mm), o kojima ovisi cijena (minimalno 250 eura s dostavom), i primjereniji je za poslovne prostore, dućane i kafiće, a Daily Roller opremljen je papirom manjih dimenzija (210 mm x 75 mm) jeftiniji je (121 eura s dostavom) i dobar odabir za kućanstvo. Kako vam izgleda? Zabavna ideja!











Izvor: Contemporist

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 01:17