Superior design brand

STUFF, hrvatski dizajn za svjetsko tržište

U Galeriji Canvas na Design District Festivalu u Zagrebu koji počinje sutra, 16. lipnja predstavit će se novi i jedinstveni brend STUFF dizajnerskog dvojca Marka Murtića i Simona Piperčića Morasia. Naziv je to za namještaj stvoren od najfinijih materijala izvrsne kvalitete, a karakteristike su mu udobnost, praktičnost i luksuz.

„STUFF izlazi na tržište kao superior design brand namijenjen opremanju modernih turističkih i institucionalnih interijera, ali i privatnih stambenih objekata. Napomenuo bih da je STUFF moderan, ali prije svega funkcionalan dizajn široke primjene. Prilikom stvaranja serije proizvoda naš prioritet uvijek su što kvalitetniji materijali s posebnim naglaskom na jednostavnost upotrebe“, izjavio je Marko Murtić, poznati hrvatski dizajner interijera i diplomirani arhitekt.

Brend STUFF predstavljen je i na ovogodišnjem Mikser festivalu u Beogradu gdje su dizajneri Murtić i Piperčić Morasi dobili brojne pohvale za kolekciju od strane struke, a svidjela se i brojnim poznatim osobama. Upravo na Mikseru STUFF je po prvi puta predstavljen publici u regiji.

Između ostalih komada, na Design Districtu bit će predstavljen i sofa „Folder“ koja je do sada izazvala najveći interes kupaca i kolega kreativaca. Riječ je o sofi koja lako postaje komotan ležaj, nudi se u različitim veličinama i u osam različitih boja. Ovaj komad namještaja praktičan je i trajan, s vrlo jednostavnim mehanizmom rastvaranja. Unatoč svojoj praktičnosti i namjeni uštede prostora, ovaj komad vizualno toliko mami da je do sada najčešće završavao u domovima onih kojima nije potreban dodatni ležaj u stanu već udoban i lijep, osobni 'kutak' u prostoru.

Inače, STUFF namještajem uređen je interijer hotela D- resort Mandalina u Šibeniku. Za potrebe hotela Marko Murtić dizajnirao je i proizveo više od 30 komada namještaja koji se danas može pronaći u trgovinama Art interijeri u Zagrebu i Splitu kao i putem web shopa unutar službene web stranice stuffurniture.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. listopad 2023 00:36