LJETNI HIT

Stvari koje svaki dom čine ugodnim: Nova moderna kolekcija inspirirana Mediteranom

 Jotex
Malo mekoće u ovom surovom svijetu nesumnjivo će nam pomoći da se lakše nosimo sa stresom koji nas okružuje

Interijeri u toplim nijansama prirode u posljednje vrijeme postali su toliko traženi i popularni da je poznati švedski brend Jotex stvorio novi trend: Mediterranean Modern, koji privlači pažnju i prikriva.

Je li suvremeno mediteransko uređenje novi rustikalni stil? Rustikalni stil je i dalje prisutan, ali je upotpunjen prirodnim bojama i čistim linijama. Minimalistički detalji, miješanje bež boje, terakote s drvetom i prirodnim tkaninama doprinose stvaranju bezvremene i tople atmosfere. No, možemo li je prenijeti u naše urbane domove? Malo mekoće u ovom surovom svijetu nesumnjivo će nam pomoći da se nosimo sa stresom koji nas okružuje. Zašto onda ne bismo imali dojam da cijelu godinu ljetujemo, ali kod kuće? Zašto bismo odbili priliku da od dnevne sobe i blagovaonice, do spavaće sobe i ulaznog hodnika, uredimo interijer u suvremenom mediteranskom stilu? Nemojte se ustručavati slobodno se prepustite i potražite inspiracije iz ove nove divne Mediteranom nadahnute kolekcije, predmete za vaš dom!

image
Jotex
image
Jotex

Obilje neutralnih tonova i minimalističkih detalja, tako je autorica kolekcije i stilistica interijera Caroline Sandström zamislila mirnu oazu u kojoj se možete opustiti i iskoristiti dan koji dolazi.

image
Jotex
image
Jotex
image
Jotex

Mjesto za stolom

Blagovaonski stol ima središnju ulogu u mediteranskom načinu života. Tu se događa život. Na fotografijama možete vidjeti Carolinine ideje za postavljanje stola.

- Postavljanje stola nema pravila- miješajte i kombinirajte koliko god želite. Osobno volim kombinirati različite oblike, staklo i keramiku, ističe dizajnerica.

image
Jotex
image
Jotex
image
Jotex

Lijeni dani u krevetu

Tri nadahnjujuća načina za stvaranje spavaće sobe iz snova. Uz malu pomoć posteljine, organskog pamuka i kombinacije različitih materijala i tekstura.

- Udahnite svoj život svojoj spavaćoj sobi stiliziranjem kreveta na različite načine, predlaže dizajnerica i dodaje, da pomiješajte različite materijale u istoj shemi boja. Kombinirajte mat i teksturiranu posteljinu sa sjajnim satenom kako biste stvorili ugodne kontraste.

- Provjerite poklapaju li se postojeće posteljine s novima kako biste ih mogli kombinirati i pronaći još više kombinacija za održiviji stil.

image
Jotex
image
Jotex
image
Jotex
image
Jotex
image
Jotex
image
Jotex

Obavezni materijali: drvo i staklo

Ovaj je trend istodobno tvrd i krhak. Kombinirajte prozirno i obojeno staklo sa ratanom i tamnim rustikalnim drvetom.

- Nova vaza u zemljanom tonu drugačijeg oblika može napraviti veliku razliku. Kombinirajte ju s mekanom prostirkom od jute na podu ili detaljima u staklu. Jednostavne promjene mogu dodati potpuno novi osjećaj smirenosti i autentičnosti vašoj sobi, zaključuje.

image
Jotex
image
Jotex
image
Jotex
image
Jotex
image
Jotex
image
Jotex

Sviđaju li vam se ove kombinacije?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 14:09