MODERNI UPDATE

Stvorite prekrasan ugođaj i dekorirajte svoj dom s ovim suvremenim svijećama

 AMAZON
Bez obzira želite li više svjetla u svom domu ili ih želite samo kao ukras, ove svijeće daju stilski naglasak gdje god se nađu

Svijeće su prisutne u našim životima još od Srednjeg vijeka, u početcima su svijeće bile glavno rasvjetno tijelo, a danas nam uglavnom služe kao ukrasi ili donositelji finih mirisa u dom. Svijeće su doživjele razne transformacije kroz povijest i uvijek su nekako znale privući pozornost. Nedavno su doživjele jedan suvremeni zaokret koji ih je opet vratio u samo središte uređenje doma.

Skulpturalne svijeće, često smjelih boja koje ističu njihove umjetne siluete, u posljednje vrijeme pojavljuju se skoro u kod svih prodavača. A prema Etsyjevom izvještaju o trendovima za 2020. godinu, zabilježen je rast u pretraživanju za apstraktnim, modernim i geometrijskim svijećama za čak 86% .

Bez obzira želite li više svjetla u svom domu ili ih želite samo kao ukras, ove svijeće daju stilski naglasak na kaminima, blagovaonski stolovima, noćnim ormarićima ili bilo gdje drugdje da ih stavite. Iskrivljeni, zakrivljeni ili kutni oblici služe kao trodimenzionalna umjetnost, čineći ih elegantnim dodacima vašem svakodnevnom dekoru. A budući da su mnoge od njih bez mirisa, ne morate se brinuti kako ujediniti izgled i miris.

Evo nekoliko naših omiljenih izbora za svijeće jedinstvenog oblika.

image
AMAZON

Moderne neutralne svijeće

Ukrasite svoj dom geometrijskim svijećama za stvaranje jednostavnog modernog dekorativnog kutka. Svijeće su trenutno dostupne u visinama od 15 i 22 centimetara i dolaze u bojama kao što je crna, bež ili smeđa. Ove svijeće odlično izgledaju kao ukras gdje god bile, ali ako ih planirate zapaliti, postavite svijeće na mali pladanj ili tanjur kako biste zaštitili podlogu ispod njih. Svijeće možete nabaviti na amazon. za 115,00 kuna.

image
ETSY

Spiralne svijeće

Spiralni oblik pretvara obične klasične svijeće u suvremeni dekorativni predmet. Prodaju se u kompletu od tri svijeće. Dolaze u bijeloj, plavoj, ružičastoj i ljubičastoj boji, a možete zatražiti kombinaciju boja unutar vašeg kompleta. Svijeće su od sojinog voska i bez mirisa te gore približno 6 sati. Potražite ih na etsy. za 186,00 kuna.

image
CRATEANDBARELL

Šarene geometrijske svijeće

Stavite ove šarene svijeće između drugih stvari na polici i podignite cijeli izgled tog područja na jednu novu razinu. Crvene, žute i plave svijeće zanimljivog dizajna prodaju se zasebno, a veličine su od 3 do 6 centimetara. Svijeće su bez mirisa i izrađene su od parafinskog voska s pamučnim fitiljima. A mogu se nabaviti na crateandbarrel., ovisno o veličini, za 18,00 ili 38,00 kuna.

image
ETSY

Mramorni geometrijski stup

Ova ručno izrađena svijeća imitira izgled mramora. Mješavina bijelog sojinog voska i pčelinjeg voska kombinira se s bambusovim ugljenom u prahu i daje mirisne kadulje, naranče i grejpa. Svijeća je dostupna u obliku osmerokutnog stupa, koji će gorjeti oko 60 sati, kao i druge veličine u izgledu tradicionalnih stupova. U prodaji su na etsy. za 180,00 kuna.

image
FOOD52

Skulpturalne svijeće

Kombinirajte i uskladite ove smjele svijeće na pladnju kako biste stvorili svoje malo umjetničko djelo. Prodaju se odvojeno po bojama, svaka garnitura svijeća dolazi s tri kutna oblika u veličinama od 4 do 9 centimetara. Napravljene su od parafinskog voska bez mirisa, a dostupne su u zelenoj, narančastoj, plavoj, ljubičastoj i crnoj boji. Naručite ih na food52. za 300,00 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 05:36