IZNENAĐENJE!

Supruga je otišla na put preko vikenda, a njezin je dragi odmah pronašao drugu zanimaciju. Od šoka je zanijemila

 Screenshot/Rumble/ Miles Boyer

Renoviranje doma može biti vrlo stresno. Koliko god žarko željeli poboljšati izgled svog doma kako bi izgledao modernije i svježije, ledi nam se krv u žilama od same pomisli na to koliko posla treba obaviti. Nitko ne želi napraviti veliki nered zbog nekoliko prostornih promjena, zar ne? A što ako ne morate ništa raditi, a vaš dom će ipak biti osvježen i drugačiji? Biste li se i tada bojali obnove?

Ovo je lijepa priča o Kate Boyer koja je za vikend otišla izvan grada, dok je njen suprug Miles ostao kod kuće i odlučio urediti jednu od njihovih soba u kući. U njoj je bilo puno starih stvari i nepotreban nered, pa ju je odlučio promijeniti dok supruga nije kod kuće, kao iznenađenje, prenosi Virealno.

image
Screenshot/Rumble/ Miles Boyer

Najprije je skinuo sav stari tepih, a onda je postavio novi parket. Moramo napomenuti kako je Miles taj vikend čuvao i djecu pa je paralelno radio i makeover i čuvao njih. I to je, čini se, odradio jako dobro. Naime, dok je on postavljao parket, djeca su se igrala, plesala i pjevala.

image
Screenshot/Rumble/ Miles Boyer
image
Screenshot/Rumble/ Miles Boyer

Nakon što je postavio novi parket, u sobu su ponovno ušla njegova djeca i plesala na razne načine, od baleta do hip hopa. Zatim je obojio sobu u vrlo svijetlu boju i nakon toga unio namještaj. Reakciju njegove supruge po povratku s putovanja pogledajte u videu koji slijedi. Lijepo iznenađenje, zar ne?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 10:35