DIZAJNERICA ANNIKA KAMPMANN

Sve je u detaljima

 

Najvažnija stvar u radu dizajnera interijera, bez sumnje su, detalji. Osobito ako radite na katalogu poznatih kompanija poput Ikee, gdje je važno prenijeti ljepotu najmanjeg predmeta.

Danas vam želimo predstaviti švedsku dekoraterku, dizajnericu interijera i stilisticu Anniku Kampmann, čiji je rad vrlo popularan među velikim igračima kada je riječ o uređenju interijera. Iako je karijeru započela u modnoj industriji kao dekorater za Ralph Laurena danas radi kao slobodna stilistica i dizajnerica interijera za brojne skandinavske i svjetski poznate magazine poput RUM dizajna, NK Stil, Sköna Hem, Residence, Hus i Hem, Allt ja Hemmet i kompanije poput IKEA, Skanska, Falu rödfärg, Interflora, Mora armaturer, Fm Mattson, NCC.

Također, surađuje i s britanskim Elle Decorom, kao i u opremanju interijera za privatne klijente. Njezini sočni interijeri svijetlih boja inspiracija su svim zaljubljenicima u lijepo diljem svijeta, a za vas smo danas izdvojili jedan maleni djelić iz opusa ove talentirane majstorice. Pogledajte u nastvaku i slobodno ukradite koju ideju.

Foto: James Stokes

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. svibanj 2024 00:00