KUĆICE NA DRVETU

Svi smo ih priželjkivali kada smo bili mali

 

I zaista, mislimo da nema ništa čarobnije za naše najmlađe od bajkovite kućice na drvetu. I sami smo sanjali o njima kada smo bili mali. U gotovo svim dječjim filmovima su se upravo u tim kućicama kovali najuzbudljiviji planovi, a služila su i kao skrovišta od odraslih i ostalih „opasnosti“. Ako ih još uvijek niste prežalili, možda je vrijeme da, ako imate mogućnost, sagradite jednu za svoje najmlađe.
U nastavku vam donosimo nekoliko ideja za inspiraciju – od onih najjednostavnijih pa sve do najkompleksnijih. Ako niste vješti u gradnji kućice, možete se poigrati s pričvršćivanjem dasaka oko debla. Ako ipak jeste, nemojte zaboraviti na cool tobogane koji će kućicu još dodatno učiniti uzbudljivom.

Također, obratite pažnju na to da neke od kućica nisu na velikim visinama te ih ne pridržavaju isključivo grane. Stoga, ako vam je u vezi ove teme najupitnija bila sigurnost vašeg djeteta, kućicu možete postaviti nisko, s tek nekoliko stepenica ili s niskim ljestvama. Također, možete je napraviti između dva debla na daskama, tako da imate dojam kao da je zaista na drvetu.

Na koju god ideju se odlučili, vaši mališani će sigurno biti oduševljeni ovim malim čarobnim projektom.

Izvor: housebeautiful.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 17:45