DOISTA JE PREKRASNO

Svi su poludjeli za ovim božićnim drvcem, a mi znamo gdje je 50% jeftinije

 Home Depot

Korisnici diljem Tik Tok platforme nedavno su ostali oduševljeni Home Depotovim božićnim drvcem Grand Duchess Balsam Fir s LED lampicama, a hashtag je prikupio preko 12,5 milijuna pregleda na TikToku.

image
Home Depot

Ovo umjetno božićno drvce ima više od 3000 grana i preko 2000 LED dioda koje mijenjaju boju, što ga čini iznimno raskošnim i svjetlucavim. Cijena drvca ide od 349 dolara pa na više, jer svečani proizvod Home Depot dolazi u tri različite veličine. Osim toga, kupci ga mogu naručiti u punom ili uskom obliku, prema web stranici trgovine.

@mamabirdieofalaska I just had to. I fell for the viral #grandduchessbalsamfir christmas tree from home depot. And I have to say its SO worth it. Set up video coming up! I am ready to sip on my hot coco and wrap presents and its only October. #christmas #christmastok #christmasmusthave #christmas23 #grandduchess #viraltree #viralchristmastree #t27 #t28 #t29 #balsamfir ♬ Rockin‘ Around The Christmas Tree - Brenda Lee

Jedan korisnik TikToka, koji se zove Mama Birdie, pokazao je u videu koliko postavki imaju svjetla na jelki. Koristeći daljinski upravljač za promjenu boje, promijenila je nijansu i svjetlinu iz bijele u višebojnu, dok je također promijenila uzorak svjetlucanja.

Još jedna kreatorica TikTok vide, koja se zove @JessicaMadisonHome, podijelila je svoju entuzijastičnu recenziju i dobila 16.000 lajkova. "Ozbiljno najljepše stablo koje sam ikada posjedovala", napisala je u svojoj objavi.

Kako saznajemo ovo drvce, iako košta pozamašnu svotu rasprodalo se brzinom munje, ali to i nije naš problem jer se ionako ne može naručiti za Hrvatsku. Ipak, nemojte očajavati, jako slično božićno drvce možete naručiti preko Amazona i ako budete dovoljno brzi biti će na vašoj adresi taman u pravo vrijeme. Što je još bolje cijena mu je upola manja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 13:21