PREDMET ŽUDNJE

Svi žele imati Botanical Collection by LEGO: Kolekcija cvijeća i bonsai stabla za velike i male

 LEGO
LEGO je lansirao kolekciju cvijeća i bonsai stabla za odrasle i djecu da se na kreativan način opuste, izraze i zabave

Čini se da ovih dana svi traže kreativne načine opuštanja. Bilo da je riječ o otkrivanju bojanki za odrasle ili pečenju svježeg kruha, ljudi širom svijeta pronalaze nove kreativne hobije unutar vlastitih sigurnih domova. Stoga, ako volite cvijeće, prirodu i LEGO kocke imamo dobru vijest. LEGO je prošli mjesec predstavio svoju novu botaničku kolekciju koja pomaže djeci, ali i odraslima da unesu djelić "prirode" u svoje domove, ali i da se opuste. No, to nije sve. Kockice ove iznimne kolekcije izrađuju se od biljne plastike, nastale od šećerne trske.

image
LEGO
image
LEGO

Botanička kolekcija uključuje model stabla bonsai i model cvjetnog buketa, a rezultat je LEGO istraživanja provedenog u 18 zemalja na 18.117 roditelja i 12.591 djece u dobi od 5 do 12 godina. Naime, istraživanje je otkrilo da 81% odraslih širom svijeta u igri pronalazi relaksaciju, dok je njih čak 73% u potrazi za jedinstvenim načinima odmora tijekom tjedna. Botanička kolekcija pruža korisnicima priliku da smanje stres gradeći od prilagodljivih dijelova cvijeće prirodnog izgleda koje će ostati u godinama koje dolaze.

image
LEGO
image
LEGO

LEGO cvjetni buket (49,99 USD) je set od 756 komada s podesivim grančicama za različite vrste vaza, poput staklenih. Set umjetnog cvijeća uključuje: ružu, mak, tratinčice, trave, tulipane... i može se aranžirati u razne oblike, visine i palete boja. ovisno o "graditelju". Slično tome, set LEGO Bonsai stablo (49,99 USD) od 878 dijelova daje korisnicima mogućnost izbora između ružičastih cvjetova trešnje ili zelenih listova. Model Bonsai uključujući postolje i savršeno za uređenje radnog stola.

image
LEGO
image
LEGO

"Sretni smo što možemo pomoći odraslima da se isključe i opuste od užurbane svakodnevice dok uranjaju u stvaranje ovih prekrasnih botaničkih građevina", rekao je Jamie Berard, voditelj dizajna LEGO Grupe. "Prilagodljivi elementi i pažljivo iskustvo gradnje pomoći će im da izraze svoju osobnost dok njihova kreativnost cvjeta."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 22:09